Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jászapáti roma eset kapcsán,...

A Jászapáti roma eset kapcsán, ahogy Toroczkai mondta, Jász-Nagykun-Szolnok megyét tényleg az ördög háromszögének nevezik az alföldön?

2021. aug. 19. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
csongrád-csanádi vagyok, kb alig kapott sajtóvízhangot az eset, én nem is tudtam hirtelen miről van szó, aztán beugrott hogy talán itt az oldalon említésszinten olvastam róla. De egyébkén nem hinném, senki nem hívja így, ez az "ördög háromszög" megnevezés csak ilyen Toroczkai stand-up comedy agyszülemény.
2021. aug. 19. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen háromszögek nem csak az Alföldön vannak. Ezt már csak azok tagadják, akik tök hülyék.
2021. aug. 19. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Első vagyok, amúgy félre értés ne essék, nem azt tagadom hogy vannak ilyen putricigány helyek, csak senki nem aggat rájuk ilyen fantázianeveket, ez csak toroczkai stand-up.
2021. aug. 19. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök mindegy, hogy kap-e ilyen nevet vagy nem, attól még ez egy fokozódó probléma.
2021. aug. 19. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen elnevezés, de ahogy az országban szaporodnak az orkok, úgy lesz egyre rosszabb a helyzet mindenhol.
2021. aug. 19. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem borsodban, szabolcsban sem jobb a helyzet.
2021. aug. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!