Miért baj, hogy az egészségügyi dolgozóknak szeptembertől be kell oltatni magukat?
Figyelt kérdés
Találtam a fb-ukon egy videot, amiben most sírnak emiatt a dolgozók. Nem akarják sokan oltatni magukat. De miért is baj ez? Az oltás szabaddá tesz!2021. aug. 19. 15:38
31/34 anonim válasza:
#27 Gyerekként rengeteget szerepeltem közönség előtt, és sosem bakiztam.
Ő meg egy felnőtt ember, akit elméletileg jobban felkészítettek a szereplésre és mégis olyanokat beszél, hogy az ember szőre feláll a hátán.
32/34 anonim válasza:
Ki készítette volna fel szereplésre? Ő alapvetően egy szakember volt egész eddig, nem volt feladata napi szinten élő műsorban szerepelni. Az emberek többségének ez nem megy hibátlanul, neki se. De most egy baki nem jelent semmit. Még híradósok is bakiznak tévében, pedig nekik aztán 100% ez lenne a munkájuk, hogy tisztán beszéljenek.
33/34 anonim válasza:
Azért, amikor valaki akkorákat bakizik, hogy még a jeltolmács is csak néz tanácstalanul, az nem való a TV-be.
34/34 anonim válasza:
#33: inkább egy szakember beszéljen sok bakival mint egy profi mediamunkas baki nélkül. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!