Mit gondol, vajon mit mondana Orbán Viktor ha egy lóra méretezett igazságszérumot kapna?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 09:05
1/11 anonim válasza:
Szeretem a focit.
De ezt szérum nélkül is elmondja.
3/11 anonim válasza:
Semmit sem mondana, belepusztulna a túladagolásba.
4/11 anonim válasza:
Azzal kezdené, hogy a gyűlölet igazi arca a "magyar" ellenzék.
5/11 anonim válasza:
Neki annyi is kevés lenne, annyira megrögzött hazudozó.
6/11 anonim válasza:
Azt biztos mondaná, amit most nem mer, hogy
Dobrev Klára egy bolgár zsidó.
Igaz ezt Klárika sem szokta tagadni
7/11 anonim válasza:
"Ez a kedves kérdező egy tipikus ballibernyák provokátor!!"🤫
8/11 anonim válasza:
Ugyanazt mondaná mint eddig. Olyan szinten hisz a saját maga által épített alternativ valóságban, hogy ő igaznak véli amit mond.
9/11 anonim válasza:
Azon kellene elgondolkodni elvtársak hogy miért választotta meg a magyar nép háromszor egymás után és ha lehet hinni a közvéleménykutatásnak, akkor negyedszer is!
A: vagy valamit jól csinálnak
B: több a birka, mint a normális
Ui: nem vagyok sem jobb sem baloldali
10/11 anonim válasza:
Szerintem egyrészt "B" másrészt nem volt olyan párt amelyre érdemes lett volna szavazni az ellenzéki oldalon.
22-ben a helyzet változatlan. "B" és az összefogás vállalhatatlan jelöltekkel próbál nyerni. Nem fog nekik sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!