Az ellenzéki ostobaságnak tényleg nincs határa?
A minap a következő képet találtam a Facebookon:
Egy középkorú hölgyemény az alábbiakat fűzte hozzá:
"khm.... Ugye amikor a Kommunistákat szidjuk .... hogy is van ez? Köpj fel és állj alá!!!!!!"
A képen ugyebár Kádár elvtárs tart beszédet, a háttérben pedig Schmidt Mária, Kövér László és Orbán Viktor látható. A kép jobb szélén Bayer Zsolt és Bencsik András tartja Kádár elé a mikrofont.
Csak van egy pici probléma: a képet hamisító szellemóriás elfeledkezett arról, hogy az 1989-ben meghalt Kádár itt még ereje teljében látható (a fotó kb. 1985 körül készülhetett), a "fideszes" szereplők pedig pont úgy néznek ki, mint napjainkban. Kövérnek a nyolcvanas években még hosszú haja volt, mint ahogy Orbánnak is (sőt, szakálla is volt) és akkor még farmert és pólót hordtak (amolyan lázadóként), nem pedig öltönyt. Mellesleg "szakmailag" is silány a termék: Schmidt eléggé zsiráfnyakú lett, Bayernek viszont mintha eltűnt volna ugyanezen testrésze. (Jó, hogy nem tették rá pl. az ekkor cirka 7-8 éves Szíjjártót, vagy az 5-6 éves Gulyás Gergelyt, mert akkor talán még a "hősnőnk" is elkezdte volna vakargatni a fejét, hogy itt valami nem stimmel...) :)
...és persze a minden kamura azonnal ugró ellenzéki kommentelő hölgy is előbb érezte fontosnak, hogy rögtön kommentálja a képet, mint hogy tüzetesebben szemrevételezze azt, ami talán még egy 10 éves gyereknek is azonnal feltűnik. Szóval kinek, kiknek kell felköpniük és aláállni? :)
Mindkét oldalon vannak ilyenek, akik kb a fáktól nem látják az erdőt.
Anno 1-2 éve még én is láttam ezt a képet, durva mennyien bedőlnek neki.
Komolyan?
Akkor arról mi a véleményed, amikor arról cikkeztek hogy azért van árvíz Németo-ban, mert nincs bajuk a melegekkel?
A Tv-ben mondták be, a Fideszes TV-ben!
Nem egy random 5 IQ-S ellenzéki.
Hanem a sajtó, aki az igazat hivatott mutatni, és beszámolni.
7
:DDD
A mandiner szerinted ellenzéki?
Ja, hiszen az Index is az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!