Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek erdemes az EU-ban...

Szerintetek erdemes az EU-ban maradjunk?

Figyelt kérdés
En annyira nem latom at a dolgokat ezzel kapcsolatban.

2021. aug. 17. 21:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Leiróm még egyszer Magyarországnak nincs termelése nem tudunk ki lépni.Attól hogy, a fideszesek el lópták az eu pénzeket és emiatt nekik jó és lépnének.Azt nem lehet rá erőltetni a népre főleg most hogy, már vissza tartják a pénzt kurópt Orbán kormány miatt.De norvég alap is meg tagata ugyan ezért mert csak fideszes alapitványokba mehet pénz.Csak nekem fúra hogy, politikusok nevein vannak az alapitványok.Amikór külföldön cég se lehet a nevükön ami pályázatót kap eu pénzekre se családjukon.De igy volt nálunk is 2010 de Orbán átirta.Ha meg ki léptek az eu-bol kivánom hogy, német autúgyárak is menyenek.És maradék termelést is veszitsük el hogy,ukrán szintre sülyedjünk kina,orosz az még kérdés melyiknek leszünk a gyarmata.De el árulóm rengeteg kapcsólatunk van külföldön a ki vándorolt Magyarok miatt akik itthon hazárulónak számitanak mert kormány kritikusak.Bár tudom jó a 160000ft minimálbér és akik látják kint hogy, oldóták meg hogy, jóval magasab legyen azókat nézük le mert ők nem igaz magyarók.Dobjuk a kukába a tapasztalatainkat meg kapcsólatainkat mert az Orbán rendszert ismerik az itteniek.De ez 11 év kormányzás 0 minimálbér emelésel fantasztikus.
2021. aug. 20. 00:44
 22/23 anonim ***** válasza:
57%

#21, csak szólok, hogy 2010-ben 100 ezer alatt volt a minimálbér, szóval az a 0 emelés sem nagyon jön ki.

De a többi szöveged is kb ennyire helytálló.

2021. aug. 20. 09:31
 23/23 anonim ***** válasza:
#21 nem tudom, hogy ez egy zseniális dobrevita krumplizabálókról szóló paródia, vagy egy dobrevita krumpizabáló
2021. aug. 20. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!