Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a kimagaslóan...

Mi a véleményed a kimagaslóan jó magyar GDP adatokról?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 17. 12:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
A GDP engem nemtud meghatni. Engem az élelmiszer árak és más fogyasztási cikkek árainak az emelkedése aggaszt, nekem az a fontos hogy a kis pénzemből megtudok e élni, és milyen szinten tudok megélni.
2021. aug. 17. 13:14
 22/32 anonim ***** válasza:
79%
Már nem Ferkóval kell foglalkozni hanem a jelennel és a jövővel.
2021. aug. 17. 13:15
 23/32 anonim ***** válasza:
83%

2019-hez képest hogy állunk?

Mert az a napnál világosabb, hogy 2020. nem egy olyan bázis, amit olyan fene nagy teljesítmény lenne megugrani.

2021. aug. 17. 13:15
 24/32 anonim ***** válasza:
71%

Bocs, de amit leírtál az hülyeség.

Reál értékben kb. ugyanannyi volt a 300k-s mostani fizetés, mint mondjuk a 2005-ös. Ezt egyszer én magam számoltam ki.

A különbség az lenne, hogy nem lenne olyan mértékű drágulás, mint most.

Lakásfelújítás támogatás nem kellene, mivel minden annyival olcsóbb volt akkor, az egykulcsos rendszer bizonyítottan rossz. A családtámgoatás meg elsősorban a gazdagokat segíti, nem pedig a rászorulókat.

Akár hiszed, akár nem. Objektív mutatók szerint Gyurcsány jobb volt, mint Orbán.

2021. aug. 17. 13:16
 25/32 anonim ***** válasza:
24%
Azt tudom hogy Feri idején nem tudtam a házépítési kölcsönömet felvenni, csak később az Orbán kormány idején, tehát nekem nem volt jobb a Gyurcsány kormány.
2021. aug. 17. 13:22
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Bánja a fene, csak ne dőljön be az ország.
2021. aug. 17. 13:24
 27/32 anonim ***** válasza:
58%

Én örülök neki, ellenzéki szavazó vagyok, de vállalkozó is.

Ez a tavalyi -13,6%-os visszaeséshez képest nagy növekedés azt jelenti, hogy a gazdaság visszaállt a járvány előtti szintre és a 2019-es szinthez képest nőtt 2,2%-ot a GDP (a KSH írta, nem én találtam ki). Ez mindenképpen jó dolog.

Valami ilyesmit vártam is, mert újra felpörögtek a nálunk gyártó multik és a "burzsoázia" (sic) is jelentős támogatásokat kapott.

Ezt az átlagemberek és a kisvállalkozások még nem igazán érzik. Csak remélem, hogy a kisvállalkozásoknak is visszatér majd a régi forgalma. Annak nem örülök, hogy a járvány-válság majdnem minden kisvállalkozást érintett és sajnos csak egy szűk vállalkozói kör jogosult a támogatásokra, az átlagemberek is érzik a hatását (jelentősen növekedő infláció) és szintén csak a polgároknak csak egy része kap jövőre támogatást adóvisszatérítés formájában, ezért ezek a kompenzációk szerintem vissza fognak ütni. Ez már nem annyira jó dolog.

2021. aug. 17. 13:28
 28/32 anonim ***** válasza:
55%

Akkor már csak az 5% feletti inflációt kellene kinőni.

2021. aug. 17. 13:34
 29/32 anonim ***** válasza:
27%
Legutóbb már az inflációs adatok is egész jól alakultak.😉
2021. aug. 17. 13:43
 30/32 anonim ***** válasza:
88%

Engem csak a bérszínvonal és az árak érdekelnek.

A bérek a béka segge alatt az árak az egekben.

Örömködjenek az ostoba fidesz hívők ezeken statisztikákon.

Mészáros megint keresett egy milliárdot. De jó nekünk magyaroknak. Örüljünk együtt.

2021. aug. 17. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!