Mi a véleményed a kimagaslóan jó magyar GDP adatokról?
2019-hez képest hogy állunk?
Mert az a napnál világosabb, hogy 2020. nem egy olyan bázis, amit olyan fene nagy teljesítmény lenne megugrani.
Bocs, de amit leírtál az hülyeség.
Reál értékben kb. ugyanannyi volt a 300k-s mostani fizetés, mint mondjuk a 2005-ös. Ezt egyszer én magam számoltam ki.
A különbség az lenne, hogy nem lenne olyan mértékű drágulás, mint most.
Lakásfelújítás támogatás nem kellene, mivel minden annyival olcsóbb volt akkor, az egykulcsos rendszer bizonyítottan rossz. A családtámgoatás meg elsősorban a gazdagokat segíti, nem pedig a rászorulókat.
Akár hiszed, akár nem. Objektív mutatók szerint Gyurcsány jobb volt, mint Orbán.
Én örülök neki, ellenzéki szavazó vagyok, de vállalkozó is.
Ez a tavalyi -13,6%-os visszaeséshez képest nagy növekedés azt jelenti, hogy a gazdaság visszaállt a járvány előtti szintre és a 2019-es szinthez képest nőtt 2,2%-ot a GDP (a KSH írta, nem én találtam ki). Ez mindenképpen jó dolog.
Valami ilyesmit vártam is, mert újra felpörögtek a nálunk gyártó multik és a "burzsoázia" (sic) is jelentős támogatásokat kapott.
Ezt az átlagemberek és a kisvállalkozások még nem igazán érzik. Csak remélem, hogy a kisvállalkozásoknak is visszatér majd a régi forgalma. Annak nem örülök, hogy a járvány-válság majdnem minden kisvállalkozást érintett és sajnos csak egy szűk vállalkozói kör jogosult a támogatásokra, az átlagemberek is érzik a hatását (jelentősen növekedő infláció) és szintén csak a polgároknak csak egy része kap jövőre támogatást adóvisszatérítés formájában, ezért ezek a kompenzációk szerintem vissza fognak ütni. Ez már nem annyira jó dolog.
Akkor már csak az 5% feletti inflációt kellene kinőni.
Engem csak a bérszínvonal és az árak érdekelnek.
A bérek a béka segge alatt az árak az egekben.
Örömködjenek az ostoba fidesz hívők ezeken statisztikákon.
Mészáros megint keresett egy milliárdot. De jó nekünk magyaroknak. Örüljünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!