Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én vagyok vele úgy, hogy...

Csak én vagyok vele úgy, hogy már szó szerint bárkire leszavazok, csak takarodjon a fidesz?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 19:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 2018-ban is elolvastam a programokat, már akinek volt. A fidesznek pont nem volt.
2021. aug. 16. 20:10
 12/22 anonim ***** válasza:
33%
2021. aug. 16. 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

:)))

[link]

2021. aug. 16. 20:21
 14/22 anonim ***** válasza:
66%

A fidesznek tudnál mutatni programját?? Azt még soha nem láttam. Csak azt, hogy állítsuk meg Brüsszelt, de az uniós milliárdok azért jöjjenek. Stop Soros. Ezt mondjuk furcsa Soros pénzén nevelkedett emberektől hallani, főleg úgy, hogy még az m1-nél is van szintén Soros pénzén nevelkedett emberke, aki az ellenzéket Soros bérencezi.

Meg ugye a Gyurcsányozás van még, de arról mindíg az jut eszembe, mikor a fidesz ellenzékben szidta a kormányt, mindenért a kormány volt a felelős. Most hogy a fidesz a kormány és egyeduralma van már ő semmiről nem tehet.

2021. aug. 16. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Teljes politikai kórkép 1989-napjainkig.

Ezt látni kellene mindenkinek.

Ébredj Magyar!

[link]

2021. aug. 16. 20:27
 16/22 anonim ***** válasza:
39%
Le lettem pontozva, mert azt írtam, hogy szavazzon akire akar? Na nekem többet senki ne szövegeljen demokráciáról. Egész Európa nem nőtt még fel hozzá.
2021. aug. 16. 20:40
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak te vagy így vele kérdező. Az összefogás sok vezető politikusa is így taktikázik. A bukásnak pedig az lesz az oka, hogy gyurcsányt ennek ellenére sem fogják lenyomni az emberek torkán. Sokan akik kormányváltást szeretnének, nem fognak elmenni szavazni erre a felhozatalra.

Vissza akarják hozni a levitézlett velejéig korrupt semmihez sem értő baloldali pártkádereket.

Az ország állapotát nézve simán meg lenne a győzelem. De nem velük. Ők nem kellenek. Ezért marad a fidesz 22-ben.

2021. aug. 16. 20:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Nézzétek végig. Tanulj Magyar!
2021. aug. 17. 01:44
 19/22 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
38%
Hogy meritek le hazaárulózni a Fideszt? Az egyetlen párt, amely ugyanazokat az értékeket közvetíti immáron több mint 20 éve. A Fidesz az egyetlen párt, amelyben elvek és értékek szerepelnek. Ha leszakad mind a két lábam, akkor is leszavazok rájuk.
2021. aug. 17. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

Ezen felsírtam 😂😂😂

Mármint a fidesz és az elvek?? Az ifjú komunisták akik most köpködik a kommunistákat?? A balos liberálisok akik szerint nem létezik a liberalizmus, csak olyan van, hogy diplomás kommunista és a liberalizmus már szitok szó??

Soros csecsén nevelkedett mindegyik, erre most rá mutogatnak, hogy gonosz ember és az ellenzékre, hogy ők a soros bérencek.

A fidesznek nincsenek elveik.

2021. aug. 17. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!