Nemzetközi szinten is elismerik kormányunk patrióta politikáját. Erre joggal lehetünk büszkék, ugye?
Most végigolvastam, de a címen kívül semmi utalást nem találtam arra, hogy hol és hogyan is történt ez a hivatkozott "nemzetközi szintű elismerés".
Kisegítenél, kérdező?
Vaksi vagyok, biztos valahol ott van a szövegben. Kérlek idézd már nekem az egész írás apropóját!
Valami kézzelfoghatónak biztos történnie kellett, egy jótollú jobboldali újságíró nem írna kizárólagosan seggnyalási céllal ilyen propagandafirkálmányt... ugye?
Tetszik hogy a hazai gazdaságról nem esik szó,sem pedig sz életszínvonal emelkedéséről.
Pénzosztás,szavazatvásárlás,függetlennek hazudott média miközben a teljes közmédia a rezsim propagandáját fújja éjjel-nappal,egykulcsos adó a világ legmagasabb adórendszerével,határkerítés(itt természetesen nincsenek említve a letelepedési kötvénnyel érkezők tízezrei)eladósodás kína és oeoszo felé,sajnos ezek sem fértek bele a cikkbe mint ahogy a felsőoktatási rendszer szétverése vagy a rabszolgatörvény sem.
Az eredeti cikk itt van: [link]
Benne pedig ez a mondat, hogy: "A Magyarország előtt álló kihívásokra nemzeti érdekek érvényesítésén alapuló kormányzati válaszok születtek az elmúlt 11 évben, amelyek hatékonyságáról és működőképességéről a nemzetközi média egyes képviselői is elismerően szólnak."
A Hírlapos hivatkozásban ez nem volt benne, igazad van, csak én ezt ez eredetit olvastam, azt hittem, ide is beidézték. Ezért írtam a Fox News interjút, amelyen keresztül rengetegen meg(és el-)ismerhették az Orbán-kormányok intézkedéseit. Nem valami díjra kell gondolni, ha ezt értetted a beírásodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!