Mennyire népszerű a női választópolgárok körében a Fidesz? Szerinted mi visz rá egy nőt arra, hogy a Fideszre szavazzon?
Elvileg ugye a lakosság 50%-a nő... Az O1G kormány pedig folyamatosan szexista, hímsoviniszta megjegyzéseket tesz. Az egész ideológiájukból és minden egyes megnyilvánulásukból süt a hímsovinizmus. Elég csak arra gondolni, amikor a washingtoni nagykövet ügyét "nőügynek" nevezte... Vagy régebben a Lázár vagy a Kósa Széll Bernadettre tett megjegyzései... Vagy a Novák Katalin főzés, mosás, takarításos epizódjai...
Én nőként biztos nem fogok a Fideszre szavazni. 23/N
8/9-es Én egyetértek, zöldet adtam, de nem értem, hogy pontosan hogy jön ide ez a kérdéshez.
Bár a Fidesz szerint az az igazi férfiideál, aki pontosan az a "hímsoviniszta barom, aki kutyába se nézi a nőt".
Emiatt írtam, mert a Fidesz szerint ilyen a férfi.
Egyértelműen Viktor atyánk a legjobb személy országfőnek. Sose hoz rossz döntéseket és mindig a nép érdekét veszi figyelembe.
Míg az ellenzéki moslék csak a hatalomra és a pénzre éhezve fröcsög, ráadásul az emberek életét is kockáztatják például a vakcina ellenes kampányukkal.
Akinek van valamennyi sütni valója az csakis a Fideszre szavaz.
Én két nővel élek.
Ha a Fideszre szavaznék, biztos elhagynának: az az elmebajom megkérdőjelezhetetlen diagnózisa lenne!
16-os Nem vagy ellenzéki, ha tagadod. Nézd meg, mennyi téveszmés Fidesz szavazó van, hülyeségeket hordanak össze. A hihetetlen szintre emelt propaganda és a rengeteg lopás és az emberek hülyének nézése ellenére rászavaz a bandára, az jobb esetben tudatlan, agymosott, rosszabb esetben elmebeteg.
https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
https://www.youtube.com/watch?v=IyBE-4MYvog
16: A Fidesznél mélyebbre menni lehetetlen!
Ha valóban ellenzéki lennél, akkor ezzel magadtól is tisztában lennél!
Bármi bizonyíték az állításaidra? Ami nem youtube videó vagy álhíroldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!