Azért egy idő után az embernek kialakul stabil értékrendje. Ránézel egy emberre, és sugárzik az adott ember jelleme.
Most kérlek nézz rá az általad kérdezett zsírdisznóra és gondolkodj.
Személyesen ismerem régről. Az általános iskolának az igazgatója volt, ahova jártam. Korrekt, rendes embernek tűnt akkoriban, a diákokkal mindig barátságos volt. Az iskolát be akarták zárni, és ő elég erőteljesen harcolt azellen, hogy bekövetkezzen, de sajnos végül bezárták.
Hogy azóta milyen ember lett, nem tudom.
Most komolyan: muszáj minden unatkozó majomnak teret biztosítani? Van ennek a kérdésnek bármi értelme? Én is megkérdezhetném, hogy jó ember-e Zuschlag János, a börtönviselt szoci; Czeglédy Csba, a börtönviselt DK-s; Simon Gábor, a pénzét külföldön rejtegető szoci; Gyurcsány, a szemkilövető alkesz; Bíró László az újra aktivizált tetűcsúszdás jobbikos; vagy az épp pedofil gyerekgyilkossági ügybe keveredett jobbikos (a nevét szerencsére nem jegyeztem meg); a saját pötsch fotóját fiatal nőknek küldözgető Gréczy Zsolt; vagy a 4,5 milliárdos EU-s támogatást lenyúló Cseh Katalin...
Nos, Németh Szilárd tán elkövetett a fentiekhez hasonlót? Pedig a kormánypárt tagja, jobban hozzáfér a húsosfazékhoz. Szóval semmi? Pedig mennyit keresgélhettetek, éjt nappallá téve... :D
Igen. Németh Szilárd jó ember.
Egyéb okos kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!