Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavaznak majd a Fideszesek...

Szavaznak majd a Fideszesek az előválasztáson?

Figyelt kérdés

Szinte mindenki utálja a Gyurcsányt, akkor itt az idő!

Szavazzatok Gyurcsányné ellen.

Partnerek lesztek?

2021. aug. 15. 21:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9

Nyilván, Gyurcsánynak lesz jó, ha a srága föld alá fog kerülni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2021. aug. 15. 21:34
 12/24 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, nem kell aggódni, meg felesleges köröket futni. Megszavazzuk nektek Gyurcsánynét!
2021. aug. 15. 21:38
 13/24 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező, hát hogyne az lenne az érdekünk, hogy jó legyen az országnak!

Ha esetleg az Összefogás nyer, akkor már jöjjenek Gyurcsányné európai szintű minimálbérei és nyugdíjai! Ki ne vágyna ilyen fizetésekre? Hát hülyék lennénk nem Gyurcsánynére szavazni!

És igen, Feri elég gyarta volt. Na de ő maga mondta, hogy "nem csináltunk semmit 4 évig, majd beledöglöttünk, amikor úgy kellett tenni, mintha kormányoznánk". Most gondolj bele, mi lett volna, ha csinál valamit és kormányoz is. Szerintem már osztrák színvonal lenne. Adjuk hát meg az esélyt Ferinek, hogy Klárát avatártestnek használva végre kormányozzon is!

2021. aug. 15. 21:45
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
"A dédnagymamátok térdkalácsa"
2021. aug. 15. 21:45
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Én nem tervezem.
2021. aug. 15. 21:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#8!

"Nem számít hogy akarják-e."

Dehogynem!

Ha kimondják, hogy nem akarják, akkor azzal azt mondják, hogy nem érdekli őket, hogy a jobboldal ki tart a legjobb ballib jelöltnek. Pedig olyan jelöltet kellene állítaniuk, akit a jobboldaliak is elfogadhatónak tartanak.

Viszont, ha bármelyik ballib vezért azt mondja, hogy jöjjenek a jobboldaliak is az előválasztásra, akkor Dobrev fog győzni, akivel a legkisebb esélyük a végső győzelemre, mert ő a legelutasítottabb, hiszen a jobboldaliak arra fognak szavazni, akivel a legbiztosabb a ballib csapat bukása.

Egyedül Gyurcsány nyerhet ezzel, mert legalább a belső csatát az ő embere nyeri meg. Ha ha elhangzik egy ilyen hívás a részéről, az azt jelenti, hogy a választási győzelmet esélytelennek látja.

2021. aug. 15. 22:05
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

Gyurcsányné megmondta,hogy majd jönni fognak az EUs fizetésök meg nyugdíjak,az köll!

Szóval Gyurcsányné köll a népnök.

(Ja,nem.)

2021. aug. 15. 22:12
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Én azt várom hogy hulladékba kerüljön a mindenkori öreg politika és az összes vezető. Kivétel nélkül. Ezt a világot egy másik világgá kell formálni ahol nem lesznek ilyen véglények akik bomlasztják a rendes élő embereket. A selejtek távozzanak már.
2021. aug. 15. 22:32
 19/24 anonim ***** válasza:
43%

#19!

Az igazán selejtek (Momentum) legutóbb be sem kerültek a parlamentbe.

2021. aug. 15. 22:36
 20/24 anonim ***** válasza:
29%

Igen igaz. De a Fidesz? Ők nem selejtek? 3 szor csaltak, és saját maguk világrendjét építik? Őket nem dobnátok már ki? Persze gyurcsányékkal együtt.

Én már csak a Mi hazánkra szavazok mert Toroczkai nem cigány gyűlölő. Annyira már nem. Össze törte a kovid kártyát út géppel és kivételesen jól esett amit csinált mert én is szét törtem a kovid diktatúra jelképet a qr kódos igazolványt. Itt ezt készíti elő a Fidesz ha nem tudnátok. Minden egyes szaros nap azzal megy az M1 en is hogy oltást gyerünk beadni mert nem az oltás a fontos hanem hogy a mocskos bábjátékként ismert qr kódos fenevad bélyeg igazolvány amivel pont diktatúrát csinálnak hiszen eddig se mehetsz ide vagy oda azzal a szégyen kártya nélkül. Többek között a maszkot is visszahozatni akarják. Ez már diktatúra. Te éjszakai tilalmat, igazolványt vagy szabad életet akarsz ezek nélkül? Válasszátok az ellenállást

2021. aug. 15. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!