Külföldön élő magyar állampolgárként milyen lépéseket kell megtennem, hogy ősszel szavazhassak?
Figyelt kérdés
Interneten is keresgéltem, de konrkét információt sehol sem találtam. Kérlek, segitsetek!2010. aug. 29. 17:52
11/15 anonim válasza:
Nem kellene vitatkozni, Te pedig amikor szavazni akarsz, ugy kerdezd meg az illetekes helyen;
ugy, mint itt is tetted.
Probalj hivatalos helyen erdeklodni, ahol hiteles valaszt is kapsz egyben!
12/15 anonim válasza:
18:05-os vagyok. Neked kerestem ki a valasztas.hu-rol. Sajnos tuti.
13/15 anonim válasza:
Utazzál haza, és akkor nem az állam fizeti a rahedli pénzt, hogy x elhess.
ha nem tudsz önköltségre jönni, akkor ne is szavazz
Nem tök mindegy mi van itt? Úgysem itt élsz.
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó! A kedves állam már megtett minden tőle telhetőt, hogy ne tudjanak a torontoi és kötnyéki magyarok szavazni. Például, hogy bezérta a torontoi magyar nagykövetséget, igy nekem kellene ''rahedli'' pénzt ráköltenem, hogy elmehessek szavazni, képzeld, a hazám érdekében! Tudod, aki eltelt egy kevés időt, itt a világ másik végén, elkezdi mád szemmel nézni a világot, és már nem alvajár, úgy mint sokan otthon! Arra senki nem gondol, vajon miért vagyok külföldön, lehet, hogy csak tanulok, nem azért vagyok itt kinn hogy ''verjem a faxom'', jól éljek, hanem az is érdekel, otthoni családom, barátaim, egyáltalán, magyar testvéreim hogyan élnek?! Gondolkodjunk, mielőtt leirunk valamit!
2010. aug. 30. 21:46
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki normális hangnemű választ adott!
2010. aug. 30. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!