Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külföldön élő magyar állampolg...

Külföldön élő magyar állampolgárként milyen lépéseket kell megtennem, hogy ősszel szavazhassak?

Figyelt kérdés
Interneten is keresgéltem, de konrkét információt sehol sem találtam. Kérlek, segitsetek!
2010. aug. 29. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene vitatkozni, Te pedig amikor szavazni akarsz, ugy kerdezd meg az illetekes helyen;

ugy, mint itt is tetted.

Probalj hivatalos helyen erdeklodni, ahol hiteles valaszt is kapsz egyben!

2010. aug. 29. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
18:05-os vagyok. Neked kerestem ki a valasztas.hu-rol. Sajnos tuti.
2010. aug. 29. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Utazzál haza, és akkor nem az állam fizeti a rahedli pénzt, hogy x elhess.

ha nem tudsz önköltségre jönni, akkor ne is szavazz

Nem tök mindegy mi van itt? Úgysem itt élsz.

2010. aug. 30. 12:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó! A kedves állam már megtett minden tőle telhetőt, hogy ne tudjanak a torontoi és kötnyéki magyarok szavazni. Például, hogy bezérta a torontoi magyar nagykövetséget, igy nekem kellene ''rahedli'' pénzt ráköltenem, hogy elmehessek szavazni, képzeld, a hazám érdekében! Tudod, aki eltelt egy kevés időt, itt a világ másik végén, elkezdi mád szemmel nézni a világot, és már nem alvajár, úgy mint sokan otthon! Arra senki nem gondol, vajon miért vagyok külföldön, lehet, hogy csak tanulok, nem azért vagyok itt kinn hogy ''verjem a faxom'', jól éljek, hanem az is érdekel, otthoni családom, barátaim, egyáltalán, magyar testvéreim hogyan élnek?! Gondolkodjunk, mielőtt leirunk valamit!
2010. aug. 30. 21:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki normális hangnemű választ adott!
2010. aug. 30. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!