Az Összefogást valóban Soros György pénzelheti?
Figyelt kérdés
Honnan lehet pénzük?2021. aug. 15. 20:03
11/19 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ez a Soros egymaga elvezetné a világot, ha nem lenne rajta kívül senki kormányzati, és egyéb szerv.
Mennyi mindent tud még a Fidesz ráhúzni erre a szerencsétlen emberre?
12/19 anonim válasza:
11es, szerintem azért csekkold le... nem olyan szerencsétlen az aki a Brittek (!!) gazdaságát hajszál híjám bedöntötte egymaga...
13/19 anonim válasza:
Itt nem erről van szó, ez az ember nyíltan gyűlöli a Fideszt, és kedveli az ellenzéket. Olyan meglepő lenne, hogy anyagilag támogatja őket?
14/19 anonim válasza:
Ő is, de vannak mások is, akik szerint érdemes befektetni a jövő vezetőibe, kormánypártjaiba. Korábban Orbánt is Soros pénzelte.
15/19 anonim válasza:
Nem valószínű a fidesz pénzelése Soros minden pénzét felemészti.
16/19 anonim válasza:
"ez az ember nyíltan gyűlöli a Fideszt, és kedveli az ellenzéket. "
Nem tűnt fel tesókám, hogy ez egy kicsit fordítva van?
17/19 anonim válasza:
Soros azzal vétett a magyarságnak, hogy a nyakunkra szabadította az egész Orbán-hordát!
Én ezért utálom!!!
Viszont rengeteget adott a vörös-iszap-károsultaknak - ezért meg tisztelem őt!
És ha jóváteszi az első hibáját azzal, hogy az ellenzéket is pénzeli, akkor még szeretni is fogom!
19/19 anonim válasza:
17, de Soros se tudta, hogy egy ilyen bűnbandát fog hatalomra juttatni. De igaz, ebből a szempontból tényleg őmiatta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!