Fiúk! Szerintetek ki a legaranyosabb Momentumos lány?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 10:40
21/27 anonim válasza:
Bírom a sok fitymarángató bohócot, mit godnoltok, Donáth Anna meg a közpénztolvaj Csek Katka heterók? Vagy a Momentumban bárki az? :D Az egész pártban egydül Fegyőrről tudom elképzelni, hogy heteró, mert az még ahhoz is nyámnyila, hogy egy láncos rendőrsapkás csávónak széttárja a farpofáit.
22/27 anonim válasza:
#21: Természetesen nem gondolom így, de itt most nem is erről volt szó. Emellett, ha egy férfi heteroszexuálisnak mondja magát, de nem izgatja a csinos nők közötti leszbikus szex, azzal lehet, hogy valami baj vaj...
23/27 anonim válasza:
22: szerintem a második mondatodat gondold át, mert nem ezt akartad szerintem írni :))
Engem heteróként egykébként soha nem izgatott a leszbi szex, nem azért, mert a két testet ne találtam volna izagtónak, hanem sokkal jobban szeretem nézni, ha azt a szép testet szétb*sszák.
24/27 anonim válasza:
#22: én pedig kitartok amellett, hogy izgató mikor két csinibaba izgatja egymást.
26/27 anonim válasza:
A momentum a politikai paletta legalja. Semmihez nem értő, sunyi, kétszínű alakok gyülekezete.
27/27 anonim válasza:
Dónáth Anna a legszimpibb. Szerintem ő még szinglis is. :) Egyébként mindkét lánnyal tudok azonosulni. :) (27/F)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!