Ki az a 3 srác akik nagyot akartak mondani de végül Jakab Péter szépen elkussoltatta őket az Efotton?
Most hogy mondod megnéztem.
Lesokkoltam egy kicsit, egyrészt igaza volt Jakabnak 100%-ig és nem kell messze menjek ilyen emberekért elég csak az első szomszédba menni.
Másrészt amíg ilyen tudatlan, buta emberek közel vannak a tűzhöz addig nem lesz változás...
Viccnek szánták, cserébe jól beégtek és megérdemelték.
Bocs ha off volt, amúgy szerintem Orbán haverok gyerekei, hát büszkék lehetnek rájuk.
Itt most szépen helyre tette őket Jakab.
Attól még egy büdös gyökér, egy köpönyegforgató hataloméhes megélhetési "politikus" :(
#8 Csak az a baj, hogy kedvenc parizerkirályunk a „szépen helyreteszlek” szövegéhez megint előrántotta a „Borsodban mindenki éhezik” sztereotípiát, ami a középosztálybeli borsodiakat egyre jobban irritálja.
Mielőtt megint beleköt egy szövegértésből felmentett kommentelő: nem azt állítom, hogy itt senki nem szegény, de az már fárasztó, hogy folyamatosan ezzel azonosítanak minket.
Jaja, én is problémának látom ezt
a másik pedig az álszentség, amit Jakab csinál. én visszakérdeztem volna, hogy:
-2010 óta lett ennyi szegény? Ha nem, akkor miért áll össze azzal, aki előtte nem csinált semmit a szegénységgel?
-A többmilliós fizetéséből is ennyit jótékonykodik? Vagy csak az ajándékot passzolja tovább?
-Ő milyen megoldást kínál, azon túl, hogy majd jól elveszi a Zorbántól és majd jól odaadja a szegényeknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!