Komolyan ilyen propagandával lehet választást nyerni?
"Ha pedig ezen a sikeres úton haladunk le fog hagyni éveken belül Románia"
Nem akarlak elkeseríteni, de én Marosvásárhelyen pályakezdő tanárként jóval többet keresek, mint Budapesten egy kezdő tanár. Illetve a minimum órabér is magasabb nálunk.
"Az ellenzék finomabban csinálja, de csak ennyit közvetítenek: elszámoltatjuk a tolvajokat..."
Ha valakiről azt állítom minden nap, hogy tolvaj - és ráadásul egyszer sem tudom alátámasztani, - azt nem nevezném finomságnak.
M0-ás:
Nemrég született döntés, hogy a nyugati szakasz nem épül meg. Budapesttől távolabb lesznek helyette más utak. Az M0-ás hegyvidéki szakasza megvalósíthatatan és az értelme is megkérdőjelezhető. Az M0-ást még a szocializmusban találták ki, amikor még nem voltak önkormányzatok (a tanácsokat is fentről vezérelték). Környzetvédelmi területen menne át, karsztvíz rendszereket tenne tönkre. Vannak érvek az M0-ás bezárása mellett, de ellen etöbb és nem véletlen, hogy gyakorlatilag semmi nem történt még ezen szakaszon. Tehát, aki az ígérné vagy fogja ígérni, hogy megépíti, az valószínűleg a levegőbe beszél.
Ha náha kimozdulnál a lakásodból, akkor látnád, hogy mennyit fejlődött az ország az elmúlt 30 évben. Ha pedig még a határokat is átlépnéd, akkor látnád azt is, hogy a környező országok is hasonlóan fejlődtek. Sőt, bizonyos területeken bőven mögöttünk vannak.
"szívén viseli a csonkított országon kívül-rekedt honfitársai sorsát, az egyértelműen konzervatív-keresztény pártra fog szavazni, mint eddig"
Kettes válaszoló vagyok. Egy olyan "kívülrekedt"... A Mo-i helyzetet elnézve sokszor én sajnállak titeket. Meg hát ugye azt kéne felfognod, hogy mi nem Magyarország részei szeretnénk lenni, hanem Erdélyi autonómiát akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!