Ha az ellenzék hatalomra jut, eltörli a CSOK-ot és a szegény családokat támogatja majd?
Azoknak a gyerekeknek a családjait kellene anyagilag támogatni, ahol nem dolgoznak a szülők vagy csak minimálbért keresnek/közmunkások, esetleg börtönben vannak, mert ott tényleg nehezek a körülmények.
Ehelyett lakástámogatást kapnak azok, akik amúgyis jobban élnek.
Ezt szerintetek is el kell törölni?
Német kisvárosban 500eu egy albérlet, rezsivel. Nem egy putri, hanem felújított társasház. Étel is megvan pár százból, attól függ.
Akárhogy is számolod, ugyanabból a munkából kényelmesen megélsz és pénzed is marad.
Hidd el én tudom. Több rokonom is németországban dolgozik.
Magyarországon annyi bérből választhatsz hogy hajléktalan leszel, vagy éhezel.
Ezek tények.
Vicces amikot a hívő azt hiszi, hogy magyarországon még jobb is az életszínvonal.
Össze se lehet hasonlítani.
22.
Te ezeket a baromságokat honnan szedés, hogy 500 euró egy albérlet rezsivel?
4es valaszolonak
A csp helyett ott az adokedvezmeny. Szamold ki melyikkel jarsz jobban. Ha megduplazzak a ket gyerekre jaro cspt de nincs adokedvezmeny, vagy nem nyulnak a csphoz de van adokedvezmenyed mondjuk 2 gyerekre..
Hajlamosak vagytok elfelejteni ezt az adokedvezmenyt es allandoan azzal jonni hogy hat de nem emelik a cspt.
Azert nem emelik hogy a dologtalan ciganyok akiknek 8gyerekuk van ne eloskodjenek meg jobban az orszagon.
A munkahoz kotik a kedvezmenyt, nagyon helyesen.
Az én ismerősöm meg tökéletesen beszélve az osztrákok németjét, felszolgáló volt annyi éven"
Ekkora lúzer nem létezik. Vagy csak tolod az orbán propagandát. Te se hiszed el, hogy magyarország, a putritelep, bármiben is jobb mint a nyugat.
Olcsó kis szegény hulladék az ország. Az hogy orbán néha erősködik, meg harcol 1et brüsszellel, az kb pont sz*rt se ér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!