Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mond le a kormány a...

Miért nem mond le a kormány a tűzijátékról, a Velencei tó megmentése javára?

Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kenyeret és cirkuszt!
2021. aug. 12. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
#7 kicsi gyerek koromban is volt tüzijáték... 38 vagyok
2021. aug. 13. 06:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy számomra, hogy ki szervezi: számomra a környezetszennyezés ilyen formája esztelen és szükségtelen rongyrázás marad! Sokkal nemesebb gesztus lenne, éves szinten egyszer mérhető segélyezésben részesíteni számos nehéz helyzetben lévő embert, családot. Lenne bőven jelentkező - sajnos - egy ilyen jellegű pályázatra!
2021. aug. 13. 21:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Vander83

Én is 38 vagyok. 1996-ban volt nálunk először tűzijáték, te biztos pesti, vagy valamilyen más nagyvárosi gyerek lehetsz. Nálunk 14 éves koromban volt először tűzijáték. 1996. augusztus 20. A petárda-durrogtatás is valamikor a 90-es évek elején jött divatba, előtte a részegek dülöngéltek az utcán, de az nem volt ijesztő.

Hetes voltam.

2021. aug. 14. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
az a hülye aki nem tudja megmagyarázni.egy napot kibírnak az állatok,vihar allatt is félnek akkor nincs kit szívatni.hülye aki erre hivatkozik
2022. dec. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!