Örs vezér téri nácikkal mikor fognak bármit is csinálni?
Figyelt kérdés
Jobber nácik tartják rettegésben azt a környéket. Miért nem csinálnak semmit? Miért jó ez nekik?2021. aug. 12. 05:06
1/8 anonim válasza:
Érdekes én minden nap ott megyek el, és egy darab nácit nem látok, ellenben kötekedő drogos cigányból annál többet... rendszerint zaklatják az embereket
2/8 Fsms válasza:
1# ilyet ne mondjál “2 hete rend” van.
3/8 anonim válasza:
Hát nem tudom ki mit nevez náciak, de itt a gyakorikérdéseken nagyon sok embernek fogalomzavara van e témában. Az Örs vezér terére valóban ráférne egy komolyabb rendrakás, az utóbbi két hétben nem jártam ugyan ott, de előtte sokszor és katasztrófális állapotok voltak. Ha eltakarírja valaki a koldusmaffiát, akkor felőlem lehet nácinak is nevezni, én csak hasznosnak tartom.
4/8 anonim válasza:
Ezek a nácik olyanok mint Emmanuel Goldstein, az első számú közellenség akit még senki se látott, és aki azt is behálózta aki még nem is tudja magáról, hogy behálózták.
5/8 anonim válasza:
Én békaembereket láttam ott, eléggé ijesztőek voltak.
6/8 anonim válasza:
Én Borsodban kifejezetten örültem, amikor a zászlós fekete motorosok megjelentek az utcán. Csend lett rögtön arra a rövid időre.
Szebb Jövőt!
7/8 anonim válasza:
Most meg nácik vannak? Tegnap még huligán galeri volt.
8/8 anonim válasza:
Hát a jobber nácik ezerszer jobbak a félállat söpredéktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!