Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örs vezér téri nácikkal mikor...

Örs vezér téri nácikkal mikor fognak bármit is csinálni?

Figyelt kérdés
Jobber nácik tartják rettegésben azt a környéket. Miért nem csinálnak semmit? Miért jó ez nekik?
2021. aug. 12. 05:06
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes én minden nap ott megyek el, és egy darab nácit nem látok, ellenben kötekedő drogos cigányból annál többet... rendszerint zaklatják az embereket
2021. aug. 12. 05:24
 2/8 Fsms ***** válasza:
36%
1# ilyet ne mondjál “2 hete rend” van.
2021. aug. 12. 06:06
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem tudom ki mit nevez náciak, de itt a gyakorikérdéseken nagyon sok embernek fogalomzavara van e témában. Az Örs vezér terére valóban ráférne egy komolyabb rendrakás, az utóbbi két hétben nem jártam ugyan ott, de előtte sokszor és katasztrófális állapotok voltak. Ha eltakarírja valaki a koldusmaffiát, akkor felőlem lehet nácinak is nevezni, én csak hasznosnak tartom.
2021. aug. 12. 06:34
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Ezek a nácik olyanok mint Emmanuel Goldstein, az első számú közellenség akit még senki se látott, és aki azt is behálózta aki még nem is tudja magáról, hogy behálózták.
2021. aug. 12. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Én békaembereket láttam ott, eléggé ijesztőek voltak.
2021. aug. 12. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én Borsodban kifejezetten örültem, amikor a zászlós fekete motorosok megjelentek az utcán. Csend lett rögtön arra a rövid időre.

Szebb Jövőt!

2021. aug. 12. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Most meg nácik vannak? Tegnap még huligán galeri volt.
2021. aug. 12. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a jobber nácik ezerszer jobbak a félállat söpredéktől.
2021. aug. 12. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!