Az utóbbi pár napban elszaporodott a COVID kapcsán szigorításokat követelő kérések itt a fórumon pár kérdező részéről ezek vajon trollok lehetnek?
10: nem erre gondolok, ezek május előtt is megvoltak. Csak ugye eddig “ingyenes” volt a teszt, ami azt jelentette, én nem kértem belőle, így nem mentem kávézóba. Cserébe a biztosításomból fizették azoknak akik heti 3-szor teszteltek, hogy szórakozhassanak.
Most fizetős lesz, mint magyarországon. Erre gondoltam. Egyébként tavaly novemberig semmi sem volt. Idén már augusztus vége, szeptember.
Az utca nekem nagyon egyirányúnak tűnik. Igaz hullámozva, de lefelé megy az irány.
Ezt én sem értem, remélem viccnek szánják. Nevetséges, hogy az emberek önszántukból adnák oda a szabadságukat és/vagy bajtársaikét (akik nincsenek beoltva). Őszintén szólva nem fura, hogy egyre több oltottal valahogy mégis növekednek a számok? Hmm
Mindenesetre aki megkapta a vakcinát, az nem értem, miért parázik, hogyha annyira megbízik ebben (ha elkapod a vírust, állítólag nem halsz bele, ha be vagy oltva).. Ha meg sikerül nektek kikunyerálni az oltatlanok szabadságára vonatkozó szigorítást, akkor jusson eszetekbe, hogy ezt az is terjesztheti, aki be van oltva.
Csók a népnek✌🏽
Az a híres anti-vaxxer látásmód...
Mennyire borzalmas lehet a sok birka között Istenként járni.
Birkák csak emberként rossz. Istenként olyannak tudom elképzelni, mint amikor az udvar végében a fatuskó alatt vannak százlábúak, komposztbogarak, hernyók, stb.
Kb. ennyi jelentőségünk van egy isten előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!