Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az utóbbi pár napban elszaporo...

Árokpart kérdése:

Az utóbbi pár napban elszaporodott a COVID kapcsán szigorításokat követelő kérések itt a fórumon pár kérdező részéről ezek vajon trollok lehetnek?

Figyelt kérdés
Különösen érdekes jelenség ez itt pár napja.
2021. aug. 11. 21:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

10: nem erre gondolok, ezek május előtt is megvoltak. Csak ugye eddig “ingyenes” volt a teszt, ami azt jelentette, én nem kértem belőle, így nem mentem kávézóba. Cserébe a biztosításomból fizették azoknak akik heti 3-szor teszteltek, hogy szórakozhassanak.

Most fizetős lesz, mint magyarországon. Erre gondoltam. Egyébként tavaly novemberig semmi sem volt. Idén már augusztus vége, szeptember.

Az utca nekem nagyon egyirányúnak tűnik. Igaz hullámozva, de lefelé megy az irány.

2021. aug. 11. 23:44
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
#9 Te akkor már nem fogsz élni kishaver
2021. aug. 12. 05:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Ha a kormány szigorítani akar, úgyis fog, nem a Gyakorin kérdezősködők véleményét veszi figyelembe.
2021. aug. 12. 09:40
 14/18 Tabbouleh ***** válasza:

Ezt én sem értem, remélem viccnek szánják. Nevetséges, hogy az emberek önszántukból adnák oda a szabadságukat és/vagy bajtársaikét (akik nincsenek beoltva). Őszintén szólva nem fura, hogy egyre több oltottal valahogy mégis növekednek a számok? Hmm

Mindenesetre aki megkapta a vakcinát, az nem értem, miért parázik, hogyha annyira megbízik ebben (ha elkapod a vírust, állítólag nem halsz bele, ha be vagy oltva).. Ha meg sikerül nektek kikunyerálni az oltatlanok szabadságára vonatkozó szigorítást, akkor jusson eszetekbe, hogy ezt az is terjesztheti, aki be van oltva.

Csók a népnek✌🏽

2021. aug. 12. 22:45
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Bárcsak a sok anti-vaxxer összeesküvés hívő, facebook fotelforradalmár is troll lenne.
2021. aug. 13. 23:19
 16/18 anonim ***** válasza:
23%
Ok, az összeesküvés hívők lehetnének. Akkor is nagyon sok “antivaxxer” maradna, aki szimplán tovább lát a tv-képernyőnél.
2021. aug. 13. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Az a híres anti-vaxxer látásmód...

Mennyire borzalmas lehet a sok birka között Istenként járni.

2021. aug. 13. 23:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Birkák csak emberként rossz. Istenként olyannak tudom elképzelni, mint amikor az udvar végében a fatuskó alatt vannak százlábúak, komposztbogarak, hernyók, stb.

Kb. ennyi jelentőségünk van egy isten előtt.

2021. aug. 14. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!