Ha az ellenzék szerint rosszak a fizetések és csórók a magyarok, akkor miért költenek el mégis 2x annyi pént a Balatonon, mint tavaly?
Ez a társadalom egy nagy rakás ellentmondás, és bárki lesz is hatalmon, mindig meg lesz tapasztalva ez a:
"Tesla-m van, de vinnyogok, mer olyan xar itt élni" szemléletmód.
Szerintem igen is sok a csóró,vagy a tengődő,átlag emberek,de sokan szeretnék magukat többnek mutatni,annál,ahová tartoznak valósan a társadalomban.
Ezek az emberek veszik a drága telót is hitelre,és mennek el nyaralni,akkor is ha drága.
Őket az sem érdekli ha nincs megtakarításuk,pedig a mai világban szerintem ez a legnagyobb mérőfoka a szegénységnek.
Ha nincs legalább 0,5-1 év tartalékom,ha kirúgnak,és máról holnapra a híd alá kell mennem,akkor bizony csóró vagyok.
500 ezer Ft is lehet egy hét nyaralás,egy 4 fős családnak,ami mondjuk 1-2 havi tartalék.
És sokan inkább ezt elköltik egy hét alatt.
És ennyit kuporgatnak össze egy év alatt.
800 forint egy balatoni strandon egy sör. MIFSZ.
egy meleg napon amikor kiszív a víz is benyomok 10et úgy hogy eszre se veszem... cssk sörre 8000 per nap?
EZ MI?
Én nem azért megyek strandra hogy a fél spájzot is vigyem.
Tudom vannak akik így élnek és a 6 éves-már meghalt nagymama által elrakott- lekvárt is viszik a kisunokának a strandra, én a törölközőt vagyok hajlandó cipelni, meg mellette egy kis táskát... belefér a buksza meg a cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!