Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzék szerint rosszak...

Ha az ellenzék szerint rosszak a fizetések és csórók a magyarok, akkor miért költenek el mégis 2x annyi pént a Balatonon, mint tavaly?

Figyelt kérdés
Kicsit ellentmondásos. Szóval akkor mégsem olyan csórók, csak ez ellenzék megint bekamuzott valamit?

2021. aug. 11. 17:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17%

Ez a társadalom egy nagy rakás ellentmondás, és bárki lesz is hatalmon, mindig meg lesz tapasztalva ez a:

"Tesla-m van, de vinnyogok, mer olyan xar itt élni" szemléletmód.

2021. aug. 11. 20:22
 22/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem igen is sok a csóró,vagy a tengődő,átlag emberek,de sokan szeretnék magukat többnek mutatni,annál,ahová tartoznak valósan a társadalomban.

Ezek az emberek veszik a drága telót is hitelre,és mennek el nyaralni,akkor is ha drága.

Őket az sem érdekli ha nincs megtakarításuk,pedig a mai világban szerintem ez a legnagyobb mérőfoka a szegénységnek.

Ha nincs legalább 0,5-1 év tartalékom,ha kirúgnak,és máról holnapra a híd alá kell mennem,akkor bizony csóró vagyok.

500 ezer Ft is lehet egy hét nyaralás,egy 4 fős családnak,ami mondjuk 1-2 havi tartalék.

És sokan inkább ezt elköltik egy hét alatt.

És ennyit kuporgatnak össze egy év alatt.

2021. aug. 11. 21:11
 23/28 anonim ***** válasza:

800 forint egy balatoni strandon egy sör. MIFSZ.

egy meleg napon amikor kiszív a víz is benyomok 10et úgy hogy eszre se veszem... cssk sörre 8000 per nap?

EZ MI?

2021. aug. 13. 17:02
 24/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
#23: hűtőtáska 4000, jégakku 4db max 2000, de akkor drágán vetted, Boltban 10 jobb sör is kijön 3000-ből. Egy nap alatt megspóroltad az árát, és még a rántott hús is belefér.
2021. aug. 13. 17:08
 25/28 anonim ***** válasza:

Én nem azért megyek strandra hogy a fél spájzot is vigyem.

Tudom vannak akik így élnek és a 6 éves-már meghalt nagymama által elrakott- lekvárt is viszik a kisunokának a strandra, én a törölközőt vagyok hajlandó cipelni, meg mellette egy kis táskát... belefér a buksza meg a cigi.

2021. aug. 13. 17:12
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát igen, meg hogyhogy tele van az utca és a parkolók autókkal, hoyg alig férnek el. Ha annyira csórók az emberek, miből tudnak ennyien autót fenntartani? Azért nem kicsi költsége van. Nem lehet mind céges autó, meg rokkant, meg így-úgy támogatott.
2021. aug. 13. 18:05
 27/28 anonim ***** válasza:
26: hány hiteles autó abból? Másrészt ugyanaz, mint a kérdés, hogy abból, hogy felkapott helyeken jómódú embereket látni, nem következik, hogy mindenki jómódú, mert aki nem az, az nem látszik ott.
2021. aug. 13. 18:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Cépkártya
2021. aug. 13. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!