Minden gyerekek automatikusan homofób lesz, ha felnő? Vagy ha nem, akkor miért kell az "érzékenyítés"?
Tegyük tisztába.
Ha otthon homofóbok a szülők, akkor semmi de semmi érzékenyítő program nem fogja a gyereket toleránsabbá tenni.
Ha viszont elfogadóak, akkor miért nem elegedendők hozzá ők, hogy elmondják a saját gyerekeiknek, hogy nem bántjuk a másikat azért mert homokos?
Ennyire inkompetensnek tartják az LMBT-sek a szülőket, miközben közülük egyik sem szülő és nem is lesz az soha, tehát 0 tapasztalattal bír a gyereknevelésben?
A mi közük egymáshoz kérdést úgy értettem, hogy ha mondjuk nem akarjuk, hogy nemváltásról beszéljenek a gyerekeknek, akkor miért a homoszexualitás témáját kellett szabályozni?
Tulajdonképpen lehet, hogy én értelmezem rosszul, de a nemváltást mint témát tiltja egyáltalán a törvény?
"ha otthon homofóbok a szülők, akkor semmi de semmi érzékenyítő program nem fogja a gyereket toleránsabbá tenni"
Nem igaz. Nekem mindkét szülők homofób nagyon, én meg meleg lettem. A nővérem elfogadó, az öcsém homofób. Pedig ugyanazok a szüleink, ugyanabban a vallásos közegben nőttünk fel, református suliba jártunk, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!