A Fidesznek az volt a problémája Karácsony Gergellyel, hogy nem tud angolul, de a mostani hírdetésükben kiderül, hogy németül tud. Mégis mi a probléma ezzel akkor?
Mondjuk egy miniszterelnöknek valóban kellene tudnia angolul, mert egy Szíjártó interjút sem tud lenyomni, na az szégyen.
Karácsony alkalmatlan! 😂
#1 A Fidesz szerint német lapnak nyilatkozott, onnan vettek tőle információt, amely alapjáraton semleges, viszont felfújták. Ha nem tud németül, akkor a Fidesz hazudik, elvégre hogyan nyilatkozott volna? Ha tud, akkor is saját kapura rúgtak, mert megcáfolják a korábbi állításukat, vagypedig beismerik a csúsztatásukat.
#4 Szíjjártó kifejezetten jól beszél angolul. Hatványozottan jobban, mint Orbán. Mégis mire célzol ezzel?
ne legyél már értelmi fogyatékos, kérdező.
az a bajuk vele, hogy szembe mert szállni a fidesszel és még népszerű is.
ez a kettő meg főbenjáró vétség az ilyen hazaáruló patkány fideszesek szemében.
a kutyát sem érdekli az angol tudása.
az csak egy pitiáner fogás amit éppen találni tudtak rajta.
Tökmindegy.
Én hallottam Orbánt angolul beszélni, és ilyen ocsmány kiejtést még az életben nem hallottam. A "bikicsunáj"-al volt egy rangsorban az, amit Orbán művelt az angol nyelvvel! Ráadásul teljesen hibás volt.
https://www.youtube.com/watch?v=bO9v8aKSj24
Ez az ember Magyarország szégyene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!