Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eljutott valaha is a PC-ség...

Eljutott valaha is a PC-ség (píszí) Magyarországra?

Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 20:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem amikor a 2000-es évek második felében az a patkány Kuncze Gábor a vidéken zajló bűnözésre azt mondta, hogy az "megélhetési bűnözés", az egy elég jó példája volt a magyar PC-nek.
2021. aug. 10. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:
12%
B*zizás, cigányozás, patkányozás. Monom én, hogy itt még nem a túlzott PC a gond.
2021. aug. 10. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12

És ha egy cigány cigánynak hívja magát akkor mi van ? :D

2021. aug. 10. 21:20
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

12

Itt rohadtul nem arról van szó hogy kit hogyan hívsz.

[link]

Nesze, mai cikk.

Nyugodtan ásd bele magad a témába, nézd meg hogyan rontottak be a Metropol szerkesztőségébe ezek a koszlidércek, meg hallgasd meg a rendőrségi szóvivőt, akinek a válaszából az derül ki hogy amúgy minden rendben van. Bármit megtehetnek, mert ők a kisebbség. És semmi nem fog történni. A rendszer hagyja, te meg nem tehetsz semmit mert még ha meg is véded magad, már akkor is te ütöd meg a bokádat. Na, ez a písziskedés. Mert ők a kisebbség, meg integráció, meg beilleszkedés. Az. Én meg főbelőném az összeset. Normális emberek félnek meg húzzák meg magukat ilyen kormosok miatt. Mi ez, ha nem písziskedés?

2021. aug. 10. 21:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Írd csak be a GYK vagy Face fórumra, hogy rohadt b##zi!

Majd meglátod rögtön!

Öreg vagyok, ilyenben nőttem fel, szóval kitanulta M, hogyan kerülhessem.az ideológiai szent teheneket.

Csak bánatos, hogy ugyanott vagyunk, mint 40-50 éve.

2021. aug. 11. 09:09
 16/18 anonim ***** válasza:

A politikai korrektségnek nagyok esetben semmit értelme nincs.

Legjobb példa:

Régen a mentálisan sérült embereket a Hülyék Házába zárták, ez a kifejezés aztán sértő lett, lecserélték Bolondok Házára, majd az is sértő lett, lecserélték Elmegyógyintézetre, aztán az is sértő lett lecserélték Fogyatékkal élők Otthonára, majd az is sértő lett és lecserélték Fogyatékkal teljes életet élők Házára...

Csak gondoljátok végig, hülye, bolond, gyogyós, fogyatékos, egyik kifejezés sem volt eredetileg sértő, ma még is az, mert amire használták az olyan jelentéstartalommal töltötte meg. És ez idővel minden szó esetében megtörténik. Ha most plüssmackónak hívnák őket, akkor 10 év múlva az átlagemberek az utcán részegen már azt kiabálnák egymásnak ha meg akarnák sérteni a másikat, hogy "mi van te plüssmackó, mi?" És akkor jönne a politikai korrektség és betiltaná a plüssmackót kifejezést is, mert hogy sértő.

2021. aug. 11. 09:17
 17/18 anonim ***** válasza:
"nagyon sok esetben"
2021. aug. 11. 09:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Eljutni eljut ide minden, vagy később, vagy még később, csak maximum nem vevők rá az emberek. Mindig mondom nehéz muszlimoknak disznóhúst eladni. Mostanság a PC propaganda a hiperérzékeny önbizalomhiányos leginkább lányok, de 1-2 "fiú"-nak a bevett szokása, de ők nagy valószínűséggel kinövik a retardációt.
2021. aug. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!