Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik párthoz illik az én...

Melyik párthoz illik az én felfogásom?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a cigányokat. A tisztességesen dolgozókkal nincs gondom, de a legtöbbjük nem ilyen.

Nem szeretem azokat a melegeket, akik a nyilvánosság előtt mutogatják másságukat, festik magukat, magassarkúban járkálnak stb. Ellenzem a melegházasságot, azt is, hogy a meleg párok gyereket fogadhassanak örökbe.

Utálom a négereket.

Fontos számomra a nemzeti öntudat, utálom a román, szlovák, szerb és ukrán nacionalistákat. Főleg azért, mert terrorban tartják a határon túli magyarokat.

2021. aug. 10. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Mi hazánk, ez egyértelmű.
2021. aug. 10. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
28%

Vagy a Fidesz. Esetleg a Volner párt.

Tehát a normálisabbak valamelyike. :)

2021. aug. 10. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Jelenleg nem létezik olyan párt Magyarországon, ami a nézeteidet maradéktalanul képviseli. Elmondom mit csinálnék én 2022-ben a helyedben.

Alapvetően tehát jobboldali vagy. A Fidesz viszont támogatja a rejtett erőforrásokat (C típus) (családtámogatások, "22 éves fiú(!)-ként utalás a médiájukban azokra, akiknek "vérükben van a vezetés". Alattuk szaporodtak el még inkább, semmit nem tettek ellenük és a bűnözésük ellen, az integrálásuk csődöt mondott.

Illetve a miniszterelnök is egy erőforrás (C típus), nem a napon barnult, ő sem dolgozok tisztességesen, életvitelszerű lopást folytat, már csak ezért is kizárt számodra a Fidesz. A Farkas Flórián, Mága Zoltán, Pápai Joci imádat úgy szintén kizárja...

"Utálom a négereket." A Fidesz volt az, aki a letelepedési kötvényekkel szétmutyizta az országot és még négerek is bejöttek. Kertvárosban reggel mennek a négerek és rap zenét hallgatnak. Hova csöppentem, tiszta Brooklyn...

"Fontos számomra a nemzeti öntudat." Na ilyen párt végképpen nincsen. Mindegyik csak a saját zsebét tömi, a Fidesz miatt tart ott az infláció, a gazdaság, hogy egyre több az elszegényedett ember. Az egészségügy romokban, világvezetők vagyunk halálozásban. Az oktatás 20. századi, tanárhiány van és propagandisztikus agymosás. Nézz meg egy történelemkönyvet, miken van a hangsúly... Hát nem a nemzeti öntudaton az biztos.

A korrupció, a pusztítás már elérte a tetőfokát. A botrányok sorozatosak, a Borkai, a Szájer életmódja szintén a nézeteiddel szemben megy. A folyamatos hazugság és pszichopata hazudozás is mindennapos.

Hajléktalan "honfitársainkba" inkább rúg egyet a rendőr, mintsem szociális hálóval megszüntessék a mélyszegénységet.

Szavazz 2022-ben az Ellenzéki Összefogásra. Nem lesznek ők sem tökéletesek, de a Fidesz már leszerepelt és az Összefogásban számos eszme fogja magát képviseltetni, hátha tudnak valamit összehozni. Ha el tudnák számoltatni a felcsúti dakota törzsfőnököt, már csak azért megérné... Gyurcsány Orbán azért nem számoltatta el, hogy tudjon rá mutogatni "Gyurcsány Show". De O1G-nek nem lesz ekkora szerencséje.

2021. aug. 10. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
3as, ennyire rezeg a léc hogy egy jobboldalinak a komcsikat javaslod? 🙄
2021. aug. 10. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

#3-as Te annyira biztos vagy benne, hogy az ellenzék a komcsi?

Titkos megfigyelések (Pegazus botrány), propaganda, kultúrharc, személyi kultusz, erős vezető, aki soros ösztöndíjjal tanult. Orbán a kommunista rendszer elkötelezett híve (volt?), Kisz-titkár. Tiltott-Tűrt-Támogatott kulturális elemekre hajazó rendszer. A Fideszben könnyebb felsorolni azokat, akiknek nincsen kommunista múltja őse, mint akinek van.

És melesleg cigány származású is és tolvaj is, csak nem javasolhatom őt a kérdezőnek. Vagy tényleg el kéne hinni, hogy még hitele is van szegény törzsfőnöknek? A vagyonnyilatkozata az emberek hülyének nézése. Szeretném, hogy megkapja a büntetését és erre másképp esély sincsen, csak ha az ellenzék nyer.

Itt azt kell megérteni, hogy én is jobboldali és keresztény vagyok, de attól még az ellenzékre szavazom. Nem kell bedőlni a "Gyurcsány Show-nak", ha meg igen, akkor ne csodálkozz, mert pontosan sikerül ennek a bandának átmosni az agyadat. Ők nem a nép barátai, ellopják a pénzünket, igen a tiedet is.

2021. aug. 10. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Mi Hazánk, de szerencsére a hozzád hasonló felfogásúak kihalófélben vannak. :)
2021. aug. 10. 18:20
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 hamarosan felerősödünk, amikor rikardóék ellepik az országot
2021. aug. 10. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Ti már sosem fogtok, ahhoz túl késő. 😂
2021. aug. 10. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!