11/24 anonim válasza:
kell a változás mert ez a kormány már úgy kiépítette a korrupciós rendszerét hogy esélytelen az élhető Magyarország és a jólét megteremtése velük, szinte már csak maguknak harácsolnak.
12/24 anonim válasza:
11# ez nagyon furcsa logika...de akkor mondok mást! Ne váltsunk, mert akkor még olyan éhes bagázs kerülne a pénz és a hatalom közelébe, akik ötször ennyit lopnának 🤔
Másik, én nem félek egy újabb Gyurcsány korszaktól, DE nem szeretném, hogy legyen. Az ország miatt elsősorban. Remélem nem is lesz!
13/24 anonim válasza:
Én inkább attól tartok, hogy megint a Fidesz fog nyerni.
14/24 anonim válasza:
12: sajnos a fidesznél semmi jele, hogy meg akarnának állni az eszetlen harácsolásban. Ennek megálljt kell parancsolni, hogy ne fonja át a fidesz teljesen úgy az országot, mint a polip, amiről ugye jó olasz sorozat is készült régen.
15/24 anonim válasza:
"ez nagyon furcsa logika...de akkor mondok mást! Ne váltsunk, mert akkor még olyan éhes bagázs kerülne a pénz és a hatalom közelébe, akik ötször ennyit lopnának 🤔"
Pedig Gyurcsányéknál is az volt a fő érv a cserére, hogy lopnak. Nem védem őket, mert nem hiányoznak, de ezt már hallottam egyszer.
16/24 anonim válasza:
Én is inkább attól tartok, hogy megint a Fidesz fog nyerni. A Gyurcsány korszak is borzalmas volt, nagyon nem szeretném ha visszatérne, de bízom benne, hogy nem is fog visszatérni. Akkor sem, ha az ellenzék nyeri meg a választást. Ez már nem ugyanaz az összetételű csapat lenne. Azért inkább nem a DK jelöltjeire fogok szavazni az előválasztáson.
17/24 anonim válasza:
#15 Gyurcsányéknál nem az volt a fő érv, hogy lopnak, hanem az hogy nagyon balf@szul kormányoznak.
19/24 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bárki akarna még egy elkúrást, úgyhogy én nem tartok tőle egyáltalán.
20/24 anonim válasza:
Jelenleg a Gyurcsány korszaknál rosszabb korszakot élünk, tehát nem, nem tartok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!