Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tartotok attól, hogy visszatér...

Tartotok attól, hogy visszatér a Gyurcsány korszak?🤔

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 06:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
kell a változás mert ez a kormány már úgy kiépítette a korrupciós rendszerét hogy esélytelen az élhető Magyarország és a jólét megteremtése velük, szinte már csak maguknak harácsolnak.
2021. aug. 10. 08:13
 12/24 anonim ***** válasza:
29%

11# ez nagyon furcsa logika...de akkor mondok mást! Ne váltsunk, mert akkor még olyan éhes bagázs kerülne a pénz és a hatalom közelébe, akik ötször ennyit lopnának 🤔

Másik, én nem félek egy újabb Gyurcsány korszaktól, DE nem szeretném, hogy legyen. Az ország miatt elsősorban. Remélem nem is lesz!

2021. aug. 10. 08:32
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Én inkább attól tartok, hogy megint a Fidesz fog nyerni.
2021. aug. 10. 08:55
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
12: sajnos a fidesznél semmi jele, hogy meg akarnának állni az eszetlen harácsolásban. Ennek megálljt kell parancsolni, hogy ne fonja át a fidesz teljesen úgy az országot, mint a polip, amiről ugye jó olasz sorozat is készült régen.
2021. aug. 10. 08:58
 15/24 anonim ***** válasza:

"ez nagyon furcsa logika...de akkor mondok mást! Ne váltsunk, mert akkor még olyan éhes bagázs kerülne a pénz és a hatalom közelébe, akik ötször ennyit lopnának 🤔"

Pedig Gyurcsányéknál is az volt a fő érv a cserére, hogy lopnak. Nem védem őket, mert nem hiányoznak, de ezt már hallottam egyszer.

2021. aug. 10. 09:00
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Én is inkább attól tartok, hogy megint a Fidesz fog nyerni. A Gyurcsány korszak is borzalmas volt, nagyon nem szeretném ha visszatérne, de bízom benne, hogy nem is fog visszatérni. Akkor sem, ha az ellenzék nyeri meg a választást. Ez már nem ugyanaz az összetételű csapat lenne. Azért inkább nem a DK jelöltjeire fogok szavazni az előválasztáson.
2021. aug. 10. 09:06
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
#15 Gyurcsányéknál nem az volt a fő érv, hogy lopnak, hanem az hogy nagyon balf@szul kormányoznak.
2021. aug. 10. 09:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Már visszatért.
2021. aug. 10. 09:18
 19/24 anonim ***** válasza:
44%
Nem hinném, hogy bárki akarna még egy elkúrást, úgyhogy én nem tartok tőle egyáltalán.
2021. aug. 10. 10:17
 20/24 anonim ***** válasza:
55%
Jelenleg a Gyurcsány korszaknál rosszabb korszakot élünk, tehát nem, nem tartok tőle.
2021. aug. 10. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!