Magyar viszonylatban már jómódúnak számít az, aki megengedhet magának egy saját autót? 200 ezer nettós fizetésből pl nem lehet fenntartani egy kocsit.
Szerintem jo modu a felso 5%. Ez pedig mondjuk havi 2 milla netto bevetel korul lehet/fo.
Ennel nyikvan sokkal kevesebbol is fenttarthato egy auto.
Orbán mindig polgári magyarországról beszél.
Hát a polgári életszínvonal valahol ott kezdődik hogy ne kelljen minden nap órákat elcsesznem a buszra várva és ahogy végigvánszorog az városon. A saját autó ehhez a minimum.
Tudom most jönnek a környezetvédők, hogy nem vagyok környezettudatos. Egy életem van és azt nem akarom a buszmegállóban leélni.
A környezetvédők meg foglalkozzanak inkább a több tonna mocskot kibocsátó erőművekkel. Ja hogy azok termelik meg az áramot a zöld elektromos autókhoz.
Orban egyik kedvenc politologusa G Fodor Gabor mondta, hogy a polgari magyarorszag csak egy politikai termek.
Amugy nem gondolom h a klimavaltozas kuszoben vagy inkabb benne az auto elengedhetetlen kene legyen.
Atomeromu es megujjulo energia is letezik, sot a kinaban mar sikerult fuzios eromut is letrehozni talan pont iden.
Lehet h te egyszer elsz de masok is szivesen elnenek meg rajtad kivul a foldon. Amig tarsadalmi szinten nem lesz nyomas a plitikusok nem fognak valtoztatni, hiszen ok is egyszer elnek sot ok csak 4 evben gondolkoznak.
"Lehet h te egyszer elsz de masok is szivesen elnenek meg rajtad kivul a foldon"
Nem veszek egy évben 10 pár egy szezonra készített cipőt, pólót, nadrágot mert változik a divat.
Nem cserélem évente a telefonom mert az már nem menő.
Szeretek hazai élelmiszert vásárolni nem esek hasra a világ másik végéről érkező méregdrága elit kajáktól.
De az autómhoz ragaszkodom. Nem hiszem hogy jobban károsítom a környezetet mint mások.
#7 Viszont a haragoszöldek előszeretettel készítenek olyan "teszteket" ahol mégis az jön ki, hogy te vagy az aki legjobban szennyezed a környezetet. Az, hogy nem igaz, az sosem zavarta őket.
Egyszer az iskolában a gyerekeimmel töltöttünk ki ilyen tesztet, amivel azt akarták megmutatni kinek mekkora a környezeti lábnyoma és hiába hasonlóan élünk, mint ahogy leírtad, hiába 10 éves elmúlt a kocsim és mindent szeretünk inkább tartósnak venni, javíttatni, van napkollektorunk stb. akkor is mi voltunk a szennyezőbbek, mint az akinek nincsen autója, még ha semmi másra nem is figyel a környezetében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!