Akkor innentől kezdve, be fogják tiltani a Harry Potter könyvek árusítását, mert Albus Dumbledore (jelentős mágus) meleg?
Természetesen tudom, hogy ez az egész cirkusz csak figyelemelterelés a Pegazus botrányról, a vakcina kudarcról, az inflációról, stb. Tehát tudom, hogy a parasztnak szexuális tartalmú gyűlölködés az pont jó, hogy elterelje a figyelmét. De hát ha már ez van, birkuljunk be mi is. A kérdés:
Az összes filmet láttam többször is. Amennyiben nem tévedek nagyot, a filmekben nem esik erről szó, én totál nem emlékszem, hogy lett volna rá utalás erre, hogy Dumbledore prof homár.
A könyveket nem olvastam, csak sok netes cikket láttam, hogy mivel valamelyik könyvben elvileg van erről említés, ezért ez LMBTQ könyvnek minősül. Amit a meleg ellenes törvény miatt be fognak tiltani?
#12 megemlítetted. És? Elvitt már a fekete autó?
A törvény már életbe lépett, a könyvet - ahogy minden mást is - ugyanúgy meg lehet vásárolni. ha a törvény a betiltást jelentené akkor már eltüntették volna, ahogy téged már elvittek volna.
"na mert mit nem lehet érteni a törvénykétekből, nyalonckám? már a homoszexualitás létezésének említése is tilos"
Jézusom. Olyan dolgon háborodsz fel ami nem is úgy van mint ahogy hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!