Miért támogatja a baloldal a bevándorlást és az LMBTQ-ot , ha az iszlám gyűlöli a melegeket?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 22:17
31/45 A kérdező kommentje:
2021. aug. 9. 22:13
32/45 anonim válasza:
2 totál propaganda oldal ahogyan mondtam. Nyilván le akarják járatni az ellenfelüket. Kérdező ne higgy el mindent.
33/45 A kérdező kommentje:
Szerintem a baloldal hazudik.
2021. aug. 9. 22:54
34/45 anonim válasza:
IS kérdező. a baloldal is. De a mennyiség nem mindegy.
35/45 A kérdező kommentje:
A baloldal van média hangsúlyban.
2021. aug. 9. 23:34
36/45 anonim válasza:
Hogy lenne már? Minden hetilap illetve vidéki lap kormánypárti. A "független" köztévé valahogy nem független. Az ellenzéki lapok sorra zárnak be/véletlenül tulajcsere lesz. Hol is van a hangsúly?
38/45 anonim válasza:
Számokadatok ismételten fideszes szennylap. Ha csak fideszes lapokat linkelsz csak fideszes választ kapsz.
39/45 anonim válasza:
34 nézz utána. Vona követelte a határkerítés lebontását. A DK mai is azt hírdeti hogy beengedné őket. A hetero félelmetes képződményt mondó, nem tudom a nevét még az EUs törvény előkészítésében is részt vett. Ő nyilatkozta. Az LMP szerint a migránsok jobb alapanyag nálunk. Karácsony egy hete sem mult el és mondta hogy betelepítik őket, mert fontos számukra a jólétük.
40/45 anonim válasza:
Bocs, ez nem érv.
A vallásról beszéltünk és nem országról.
Ez kb. olyan szintű érv, mintha azt mondanám, hogy a jobboldali értékeket embereket ölnek, nézd meg mi ment Hitler alatt Németországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!