Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a homoszexuális propagandát...

Ha a homoszexuális propagandát kitilthatják az iskolákból, akkor a vallási propagadndát miért nem?

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
84%
#67 nem lenne fura, ráadásul a haverok is ott lennének és metal zenét is szeretem.
2021. aug. 16. 15:38
 72/82 anonim ***** válasza:
47%
Jaj egy pedofil papos monológ , na erre nem számítottam. Már vagy ezerszer halottam a pedofil papokról , előveszik , durrognak majd azt hiszik rendesen érveltek. A pedofil papok ellen dolgozik a pápa és egyre kevesebb ilyen eset van , de miért nem beszélsz a pedofil tanárokról , jaj hogy azzal nincs olyan sok ember tisztában és azzal nehezebb több hasznos választ szerezni.Egyépként nem mossák össze , nincsenek egymás mellett. És tudod mi természet ellenes , melegnek lenni . Én nem utálom a melegeket , de a természetben nem olyan gyakori. És szexualitás és vallás közt nagy a különbség , ez olyan mintha a kék labdát a fekete biciglihez mérnék semmi köze nincs egymáshoz. És a vallás tanítása nem propaganda , mert itt olyanokról beszélnek hogy ne lopj és ne csalj addig mit láthatunk az LMBTQ-nál , válts nemet. Az eggyikben arról beszélnek hogy nem kell mindenféle sexklubba járni és szuper aidset szerezni a másiknál az van hogy vágd le a pöcsöd és szórakozz egész nap. Hmmm lenne egy kérdésem? Érdekes ha az LMBTQ-t szidod akkor homofób vagy , de ha a kereszténységet szidod az normális. És ha betiltanánk a vallást az iskolában , mi következne? Tiltsuk be a templomokat utána a vallási jelképeket , ilyet a kommunisták tettek. Én nem a melegeket győlölöm , hanem az LMBTQ-t ami ezeket reklámozza.
2021. aug. 16. 15:41
 73/82 anonim ***** válasza:
89%

#72 aha...

Most megkérdeztem volna, hogy ugyan hol vannak azok a botrányok ahol a tanári szakszervezetek próbálják eltusolni a pedofil ügyeket. Vagy, hogy a természetben (itt felteszem az állatvilágra gondoltál, hogy ott nem túl gyakori a homoszexualitás), ugyan melyik másik faj vallásos. Illetve, hogy miért feletkezel meg az olyan apróságokról, hogy (hamár keresztény tízparancsolat), mit is kell tenni a bálványimádókkal, vagy hogy mit ír a korán zsidókról.

De tudod mit? Egyezünk ki. Legyen a homoszexuálisoknak is ugyan olyan jogaik mint a heteróknak (házasság örökbefogadás stb.) és a vallások se kapjanak több jogot, mint bármilyen másik szervezet vagy klub (nincs adómentesség, fizessenek bérleti díjat a templomok használatáért stb.) és akkor egy büdös szót sem szólunk egymásra.

2021. aug. 16. 16:17
 74/82 anonim ***** válasza:
47%

Azt? Fizessünk díjjat a templomhoz? Ez akkor nagy butaság , a pápa is azt szeretné hogy gazdag , szegény is tudjon templomba járni és nem elég az neked , hogy eggyes embereket nem látnak ott szivesen pl:Muszlimokat , teggyünk rá egy lapáttal és legyen ez a gazdagok kiváltsága.

[link]

Vannak pedofil tanárok és szép számmal. Én nem szeretem a muszlimokat , most vádolhatsz azzal , hogy iszlamofób vagyok , de az a rendszer ami a melegeket a tetőkről dobálja le és ahol a nők másodklagos emberek vagy tárgyak szerintem nem kéne szeretni. A keresztény vallás és a budhizmus meg még néhány arra volt/van kitalálva hogy az emberek nagy részét kordában tartsa , régen lett volna x ezer forradalom , ha nem lennének vallások , persze ez 2 oldaló , mert jó ha nem törődünk bele az elnyomásba , de ha van egy jó rendszer pl a napóleoni császárság , akkor a fejlődés ellen nem kellene forradalmat indítani. A melegek nem tudnak házasodni és örökbefogadni a muszlim országokban , ezért is utálom őket , ebben eggyezik a véleményünk , de nem a keresztények akarják beengedi a migránsokat. A keresztények nélkül ma lehet muszlim földrész lenne európa , mert emlékezz vissza ki gyűjtött hadsereget nándorfehér várhoz. Néhány vallás jó és néhány nem. Ezzel most sokak szemében mocskos náci lettem , de nem akarok melegeket dobálni és égeni és nem akarom , hogy a nővérem , csak úgy tudjon kimenni az utcára , ha én vagy az apám vele van.

2021. aug. 16. 16:38
 75/82 anonim ***** válasza:
89%
#74 én meg azt szeretném, ha gazdag és szegény is eljárhatna sportolni. De mégsem mehetek ingyen konditerembe vagy karate edzésre. Ha meg akkora nagy a szeretet a valláskárosultak közt, akkor miért nem fizeti a gazdag templomba járó a szegény részét is? Miért is kell nekem ateistának állnom a cehhet a ti hobbitokhoz? Nem tudom, miért állítod szembe nekem a muszlimokat a keresztényekkel. Ne aggódj, ha a felvilágosult európai ember nem tapos rá a keresztények tyúkszemére (reformáció) ugyan olyan kemény vonalas, vaskalapos szervezet lenne, mint az iszlám.
2021. aug. 16. 17:08
 76/82 anonim ***** válasza:
47%
Azta , most úgy teszel mintha a nem vallásos emberek/pogányok lennének többségben az országban, a gazdagnak nem az a dolga , hogy a szegénynek segítsen , ez valami kommunista hazugság , amit valahonnan halottál. Továbbá a templomok kapnak pénzt adományokból nem pedig az adóból vonják le és nem tőled veszik el. Nem vagyunk keményvonalasak és erőszakosakosok és tudod miért? Mert nem vagyunk idióták. Talán azért állítom szembe egymással , mert felhoztad. A vallás nem hobbi , a vallás életünk része , de ezt az ateisták magasról leszarják és nem érdekli őket , ha megsértenek valakit. Továbbá az katolikus egyház nem csak magára gondol , szokott pént adni szegényeknek is. És mit tesznek az ateisták? Szart se, írják a szar és elcsípelt kommentjeiket aminek semmit értelmi nincs , kár érte , mert vannak értelmes emberek.
2021. aug. 16. 17:21
 77/82 anonim ***** válasza:
84%

#76 tedd fizetőssé a misét (mondjuk 300 dt, mint a vizitdíj) és meglátod, hány vallásos van valójában. Az adományos demagóg dumával meg kábíts mást, állami támogatást kap minden egyház, tehát én fizetem a hobbidat. Azt hiszem, minimum egy köszönöm-öt megérdemelnék.

A kommunista dumáról meg csak ennyit: "szeresd felebarátod"! Nem tudom, ismerős-e a szöveg.

Ha meg az ateisták szart se csinálnak, akkor legközelebb ha valami bajod van, ne kórházba menj ellátásérr, hanem menj templomba imátkozni!

2021. aug. 16. 17:30
 78/82 anonim ***** válasza:
47%
Jézus krisztus , látszik hogy ateista vagy. Annyi az egész szöveged: Már több ezer éves vallás , én vinanszírozom. Ezeket ki öltette el? A baloldal. Már hány 444-es mocskot kellett elolvasnom és mindegyikben ugyan az volt. Te fizeted a hobbimat? Ez nem hobbi , tudod mi hobbi? Amikor valamit gyűjtök , nincs köze egymáshoz. Ez meg amit a baloldali média beléd öltetett , hogy neked azért nincs mert neki van egy kommunista gondolkodásra vall. Ja és a szeresd a felebarátodnak köze nincs ahoz , hogy tiltsuk be a vallást egy kissebség miatt. A korházban is vannak keresztények , vannak keresztény emberek nem attól függ a kereszténység , hogy mi a foglalkozásod. Az ateisták tényleg szart se csinálnak , itt puffognak gyk-án , mert nincs életük és itt élik ki a kissebségük okozta fétisüket.
2021. aug. 16. 17:54
 79/82 anonim ***** válasza:
84%

#80 az a baj, hogy már megint ott tartunk, hogy write-only módban nyomod a hülyeséget és mivel érdemi reakcióra képtelen vagy csak ismételni tudod magad. De tudod mit? Legyen neked igazad és mostantól a te hobbidat nevezzük marklar-nak téged az ima gyógyít és nem az aspirin. Én meg továbbra is fizetem a marklar-odat.

Örüjjé

2021. aug. 16. 21:18
 80/82 anonim ***** válasza:
81: Ezzel bebizonyosodott a felsőbbrendűségem.
2021. aug. 16. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!