DK rajongó tizenévesek tisztában vannak vele, hogy Gyurcsány mit művelt a kormányzása alatt?
Gazdaságilag is szakadék szélére lökte az országot, ahogy ő fogalmazna, loptak, csaltak, hazudtak úgy nyertek csak választást is, hogy meghamisították a költségvetést még az EU felé is, aztán amikor tüntettek ellene mert lebukott akkor szemeket lövetett ki és a saját népére támadt.
Erről beszélnek a kocsmában vagy ez kimarad?
Aki ellenzéki, választhat az MSZP - PM - LMP - Jobbik - Momentum - DK közül. Teljesen mindegy, hova X-el, nem kell stratégiázni, 1 helyre megy a szavazat. Mégis miért pont ezt a szemkilövető, gazdasági statisztikákat hamisító, reggel - éjjel - meg este hazudozó, adó csökkentést ígérő (és rá pár hónapra szemrebbenés nélkül adókat emelő), részeges, majdnem gazdasági csődöt okozó, giga hitelek és az ország vagyonának eladása mellett régiós szinten a legs*arabb gazdasági mutatókat produkáló, a már majdnem normalizált GDP arányos államadósságot még válság ellőt elqró idiótát kell választani?
Általában erre az a reakció, hogy az Orbán még ilyen sincs. Oké, és? Ha még ígyis van, akkor is miért kell a legnagyobb xar helyett a második legnagyobb xart választani ahelyett, hogy esetleg csak a 3., 4., vagy 5.,-ik legnagyobb s*art választaná az illető?
"Hát arrú nem ő tehet, nem hagyták kúrmányozni, meg jött a válság!"
Az megvan, hogy a munkanélküliségi ráta 2012-ben volt a csúcson? De nyilván arról is Gyurcsány tehet.
"meghamisították a költségvetést"
Ha az éppen csak koalícióval többségben lévő párt képes volt rá, akkor most, a 2/3-os korlátlan hatalommal rendelkező kormány nem ezt teszi?
Részemről szrok Gyurcsányra, de nem is veszélyeztet senkit, hogy miniszterelnök lesz. Ja tudom, az aufóliasapisok szerint mindenkit ő irányít...
Nagyot fordult a világ ennyi év alatt, Gyurcsány sem ugyan az az ember már - akár jó, akár rossz értelemben.
Szerintem teljesen felesleges a múltban ragadni, azt is utálom amikor a felek évtizedekkel korábban történt kérdéses esetekkel próbálják lejáratni egymást, bármelyik oldal is teszi ezt. Persze ez könnyű, mert változtatni már nem lehet rajta. Ezt a Gyurcsány csontot is már ezerszer lerágtuk, rosszul döntött, tanult belőle, kész, vége. Én a jelenlegi programokat, elképzeléseket figyelem és aszerint választok pártot, mert a mában élünk, nem a múltban.
Mindegy hogy Gyurcsány mit csinált régen, most egy erős ellenzéki párt vezetője aki próbál fiatalos arculatot adni a pártjának, van humora, jelen van a közösségi médiában, ezzel meg tudja szólítani a fiatalok többségét. A fiatalok ezzel törődnek, nem azzal, hogy amikor még nem is éltek mi történt a magyar politikában.
"korlátlan hatalommal rendelkező kormány nem ezt teszi?"
S ha ezt teszi, akkor az semlegesíti Gyurcsányék bűneit és új esélyt érdemelnek, vagy mi van? Én a s*art szeretem lehúzni a WC-n, még akkor is, ha most éppen nem olyan büdös, mint utoljára. Vagy hogy lehet ezt úgy leírni, hogy még te is megértsd? Ha először átver egy autószerelő, s másodjára egy másik is átver, akkor visszamész megint az elsőhöz, ahelyett, hogy esetleg egy 3.-ik valakit keress? Miért érv az, hogy a zOrBán iS eZt cSiNáLja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!