K.G. megszüntetné a rezsicsökkentést mindenkinek, aki nem minimálbérért dolgozik. Ti is ehhez is bólogatnátok?
Aki most megkeres 200-300 ezret, annak is majd a minimálbéres, meg munkanélküli réteget kell segítenie.
Mi a jó ebben a dolgozó embereknek?
Milyen rezsicsökkentésről beszélsz?!
A 2%-os áfa emelésről?!
Vagy arról, hogy a világpiaci árnál drágább lett minden, és a Fideszes holdudvar offrshore cégei zsebre teszik az extraprofitot?!
Vagy hogy a lakáskassza állami támogatást megszűntette a Fidesz, ami a felújításra így az energiatakarékos beruházásokra is lehetett használni?!
Na igen, ezt valóban megszűntetné Karácsony!
Karácsony nem a fogyasztást, hanem az energiamegtakarítást támogatná, hogy ezáltal takarítsanak meg rezsit az emberek.
Igen, én ezt választom.
31
"Na igen, ezt valóban megszűntetné Karácsony!"
Míg 2010-ben vásárlóerő-paritáson mérve Magyarországon volt a legdrágább az áram és a földgáz az EU-ban, tavaly nálunk volt a legalacsonyabb a gázár, és a második legolcsóbb áramot fizettük.
ÁFA csökkentés lenne akkor a kereskedők benyelnék az ÁFA csökkentés értékét és adót kellene emelni hogy pótoljuk az adókiesést.
Magyarul nem lenne olcsóbb az élet.
Eleve nem kellett volna ÁFÁ-t emelni.
Emlékszel még arra, amikor a Fidesz nagyban követelte az 5%-os áfacsökkentést ellenzékben?! Na ilyen hiteles a Fidesz!
"Azért nem válaszolsz mert nem tudsz" annyira fantáziátlan vagy
itt nem én kínlódok, nem én vagyok totál sótlan hazudozó, hanem te
Nálunk minden rezsicsökkentés után 5~10% -al nőttek a számlák.
Szóval nekem már az is jó lenne ha nem piszkálnák. :-D
#34: jelenleg iszonyatosan magas a "munkanélküliség".
Csak kicsit faragtak rajta, hogy ki tartozik bele ebbe a csoportba.
Egy jó részük mondjuk jogosan, mert kimentek nyugatra.
De sokan vannak akik nem dolgoznak, de nem is munkanélküliek.
Egyszerűen azért, mert nem felelnek meg a jelenlegi "munkanélküli" feltételeink.
Karácsony úgy csökkentené a rezsit, hogy a megtakarítást támogatná, nem a fogyasztást, amivel a környezetvédelmet is támogatná, és a levegő is tisztább lenne, tehát az egészségünk is jobb lenne.
Szerintem ez fontosabb. Ezenkívül a rászorulók kapnának még támogatást, nem azok, akik a medencéjüket fűtik a luxusvillájukban, míg a nyugdíjas nénikék inkább vakoskodnak a sötétben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!