Orbán Viktort nem csak Európa szerte de már világszinten is elismerik mint kiváló miniszterelnököt és a demokrácia és nemzeti állam védelmezőjét, hogyan tudják tovább erőltetni a diktatúrás dumájukat ellenzékiek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 15:48
11/19 LazyJones válasza:
#10 Részemről mehet a csere!
12/19 anonim válasza:
#10 voltam @11:
Részemről is, legalább lenne egy olyan miniszterelnökünk, ami megpróbálná kivenni Romániát az USA gyarmatai közül.
13/19 anonim válasza:
nyali, nyali, nyali
van az a típus akinek mindegy kit csak nyalhasson
ha Cau vagy Kádár alatt éltél volna kérdező, akkor tőlük lennél elájulva
15/19 anonim válasza:
#14: Mond el, hogy mi ott a hazugság? Nem gondolod, hogy gyerekes valamire azt mondani, hogy hazugság, ha nem indokolod meg az állításodat? Én tényekkel jöttem, és te?
16/19 anonim válasza:
#10 vihetitek
amúgy meg a mi kárunkra ti csak ne imádjatok senkit
17/19 anonim válasza:
#16: Szerencsére Orbán minden magyar miniszterelnöke, szóval az enyém is :)
18/19 anonim válasza:
Romániában van még egy csomó ellopnivaló
19/19 anonim válasza:
#18: Hát nem sok, az itteni politikusok is keményen dolgoznak, hogy ne legyen mit ellopni. A hosszú PSD és a PNL (kommunista és liberális) uralom nem sok jót tett az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!