Férfiak miért versenyezhetnek nők ellen sportokban? Hol igazságos ez, szerencsétlen csaj évekig küzd, edz, aztán odaáll Józsi azzal, hogy ő Irma és leveri az összes csajt. Hol igazságos ez? Ilyenkor miért nem vinnyognak a feministák?
Amikor mentek a futószámok, az Eurosporton foglalkoztak a dologgal. Nem azzal a nővel/férfival(?) akit említettél, hanem úgy általában. Mondták a betegség nevét is, de annyira azért nem érintett meg, hogy megjegyezzem.
Szerintem tudomásul kellene venni, hogy a természet úgy működik ahogy, és nem egyen genetikai készlettel születünk.
Ennyi erővel kitilthatnák mondjuk a kosárlabdából vagy röplabdából azokat, akiknek a súlypont emelkedése magasabb mint az átlagé, vagy kézilabdából a 176 cm-nél magasabb és 70 kg-nnál nehezebb játékosokat, mert előnyben vannak a kisebbre nőttekkel szemben.
Lövészetből azokat, akiknek a szeme az átlag 1 szögpercnél nagyobb felbontást tud. stb.
Nekem erről mindig a SouthPark jut eszembe
Az ösztrogén-készítmények és tesztoszteron-blokkolók hatására az izomtömeg jelentős csökkenésen megy át, már ha rendszeresen szedi őket az illető. (amit azért illene, ha már transznemű, feminizálódjon)
Persze a csontozat nem változik, viszont nem mindenhol előnyös a férfias csontozat. Futásnál nem jó aerodinamikailag a széles váll, például.
Egyébként, ha jól tudom, az idei olimpián nem szerepeltek egyáltalán jól a transznemű versenyzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!