Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Férfiak miért versenyezhetnek...

Férfiak miért versenyezhetnek nők ellen sportokban? Hol igazságos ez, szerencsétlen csaj évekig küzd, edz, aztán odaáll Józsi azzal, hogy ő Irma és leveri az összes csajt. Hol igazságos ez? Ilyenkor miért nem vinnyognak a feministák?

Figyelt kérdés

#gender őrület
2021. aug. 8. 08:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

Amikor mentek a futószámok, az Eurosporton foglalkoztak a dologgal. Nem azzal a nővel/férfival(?) akit említettél, hanem úgy általában. Mondták a betegség nevét is, de annyira azért nem érintett meg, hogy megjegyezzem.

Szerintem tudomásul kellene venni, hogy a természet úgy működik ahogy, és nem egyen genetikai készlettel születünk.

Ennyi erővel kitilthatnák mondjuk a kosárlabdából vagy röplabdából azokat, akiknek a súlypont emelkedése magasabb mint az átlagé, vagy kézilabdából a 176 cm-nél magasabb és 70 kg-nnál nehezebb játékosokat, mert előnyben vannak a kisebbre nőttekkel szemben.

Lövészetből azokat, akiknek a szeme az átlag 1 szögpercnél nagyobb felbontást tud. stb.

2021. aug. 8. 09:54
 12/16 molnarmarcell21 ***** válasza:
11%
Én jónak tartom az irányt, az élsportban ne legyenek nemi korlátok. Győzzön a jobb, mindegy hány kiló, milyen magas, férfi vagy nő, öreg vagy fiatal.
2021. aug. 8. 10:19
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem igazságtalan dolog. Értem, nőnek mondják magukat, nézik a hormonokat, de fizikailag akkor is teljesen más. Ne mondja nekem senki, hogy nem jutnak igazságtalanul előnyhöz(a mostani súlyemelőt hagyjuk), más kisebb versenyek is voltak ahol transzeműek együtt indultak született nőkkel és azok nyertek akik korábban pasik voltak. Ha ennyire nem akarnak a férfiakkal versenyezni akkor legyen külön nemsemleges vagy olyan ami kimondottan a transzeműeknek van
2021. aug. 8. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Vinnyognak ők, csak akkora visszhangot nem kap a dolog, főleg a konzervatív jobboldal áll bele az ügybe, liberálisok nem tudják hova tenni a femi-náci és a transz szekértáboraik között kiéleződő ellentéteket.
2021. aug. 8. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem erről mindig a SouthPark jut eszembe

[link]

2021. aug. 8. 11:22
 16/16 anonim ***** válasza:
18%

Az ösztrogén-készítmények és tesztoszteron-blokkolók hatására az izomtömeg jelentős csökkenésen megy át, már ha rendszeresen szedi őket az illető. (amit azért illene, ha már transznemű, feminizálódjon)

Persze a csontozat nem változik, viszont nem mindenhol előnyös a férfias csontozat. Futásnál nem jó aerodinamikailag a széles váll, például.

Egyébként, ha jól tudom, az idei olimpián nem szerepeltek egyáltalán jól a transznemű versenyzők.

2021. aug. 8. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!