Nálunk miért nem volt hasonló tüntetés a covid igazolvány miatt? (videó)
Figyelt kérdés
Pl. a franciáknál így tüntetnek a kötelező oltás és az igazolvány miatt, illetve az ezekből következő megkülönböztetés miatt:
Itt ugye nem az a kérdés, hogy járvány szempontjából jó-e az oltás, hanem hogy a szabadságjogok a legalapvetőbb jogaink, és ezeket nem szabad áthágni még járványügyi szempontok miatt sem.
2021. aug. 8. 07:52
11/14 anonim válasza:
10-es, nosza, cselekedj! Ki tart vissza?
A franciáknál amúgy lett eredménye a tüntetésnek?
12/14 anonim válasza:
#11 Én eddig is megtettem, ami tőlem telt. Az összes lehetséges fórumon leírom, hogy át vagyunk vágva, és ott voltam a Mi Hazánk covidiktatúra-ellenes tüntetésén (Gődényén nem, ő egy beépített ember az ellenállásban). Akkor lesz eredménye bármilyen tüntetésnek, ha elegen leszünk és elég bátrak leszünk ahhoz, hogy a tüntetés forradalomba menjen át.
13/14 anonim válasza:
A "legyen másik" propagandistáktól a narancs 888origo-n át az O1G pártokig és a Fidesz minden egyes politikusát is ideértve mindenki az igazolás mellett volt. A birkák meg olyan ügy miatt nem háborodnak fel, amiről nem írják meg nekik, hogy fel kell háborodni.
14/14 anonim válasza:
Szeptember 4. Karmelita kolostor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!