Igen, pénzügyileg mindenképpen szabadabbak vagyunk. Illetve az hogy kelet felé is nyitunk, lehetővé tette azt hogy ne csak a nyugatiaktól függjünk, így azok is kevésbé zsarolhatják a kormányt.
2021. aug. 7. 19:52
2/17 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, a helyes pályán tartotta. Nagyon sok mindenhez kell 2/3 mostantól (anya definíció, euróbevezetés stb), és el tudom képzelni, hogy a népszavazás után még bővül a lista. Igy csak konszenzussal lehet mjad elérni sarkalatos változásokat, hiába hőbörög a baloldal.
2021. aug. 7. 19:52
3/17 belapus válasza:
Úgy tűnik valamelyest felszabadította, hiszen a belterjes tenyészetnek is megjelenhet a véleménye.
2021. aug. 7. 19:53
4/17 anonim válasza:
A pénz megtakarításai alól...
Átjátszott milliárdokat közbeszerzés címén a haveri és családi kasszába.
Erről a figyelmeteket elterelve " megvéd" a LMBTQDZSWTHNBGFDR-tól.
Egyétek együgyűek....
2021. aug. 7. 19:54
5/17 anonim válasza:
Milliárdokat? A százezermilliárdokból? Fúú de rossz. :D
2021. aug. 7. 19:56
6/17 anonim válasza:
6-osom, De ha már az ellenzékiek csinálnák pont ugyan azt, akkor már a krumpli keményítőjétől habzószájjal itt ordítanád, hogy korrupt mocskok... xD
2021. aug. 7. 20:02
7/17 anonim válasza:
Nem, engem nem érdekel a korrupció, én azt nézem, hogy ki milyen eredményesen kormányoz, milyen intézkedéseket vezet be/tervez bevezetni.
Ha az ellenzék (akiknek a legfőbb problémájuk a Fidesszel, hogy lopnak) szintén lopnak, akkor megjegyzést tennék arra, hogy álszentek. :)
2021. aug. 7. 20:07
8/17 anonim válasza:
Mindenképpen. Gyurcsány/Bajnai államcsőd közelébe jutatta az országot, volt honnan menteni. Lehetne jobb, de most nincs a politikai palettán jobb, mint a Fidesz.
2021. aug. 7. 20:12
9/17 anonim válasza:
Igen. A józan ész uralma alól.
2021. aug. 7. 20:15
10/17 anonim válasza:
Nem. Sajnos hűbérrendszert teremtett és modern jobbágyságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!