A Fideszes szavazok miért szavaznak a kormányra, ha az EU ban Magyarország a harmadik legszegényebb? Amiról szerintem egyértelműen a kormány tehet.
Engem az lep meg a legjobban, hogy te itt szörnyülködsz mások állítóalgos butaságán, mikor arra sem volt eszed, hogy értelmesen válaszolj a neked szegezett kérdésekre.
Vizsgálhatnám mennyit változott az átlagbér amig a Fidesz volt hatalmon, valószínű meg is fogom nézni. De nem értem hogyan lehet több mint 10 évig szavazni egy olyan pártra aki konzerválja a szegénységet az országban. Sok munkahelyen megfordultam már láttam már több oldalról az ország helyzetét. Egyre több a hajléktalan egyre több a szegény ember. Egyre nő a szakadék a szegények és a gazdagok között. Nagyon rossz véleményem van a kormánypárti szavazókról, nem értem őket. Engem egyébként nem az érdekel mennyi az átlagbér, hanem pl hogy mennyi ember él létminimum alatt. Ez pl szörnyű: [link]
Elhiszem sok embernek egyébként jól megy de a többségnek nem.
Szegénység volt már a Fidesz előtt is. Szegénység van nyugaton is. Mik az elvárásaid kérdező, számolja fel a Fidesz a szegénységet?
"Sok munkahelyen megfordultam már láttam már több oldalról az ország helyzetét. Egyre több a hajléktalan egyre több a szegény ember."
Ja értem. Te olyan sok helyen jártál már, hogy meg is tudtad számolni, vagy megtudtad ítélni, hogy országos szinten hogy hány szegény van és hány hajléktalan. És mindezt 10-11 évvel ezelőtt is. Mondd, hány szegény ember/hajléktalan volt 10-11 éve és mennyi most?
"Egyre nő a szakadék a szegények és a gazdagok között."
Akkor hogy lehet, hogy a minimálbér jobban nőtt, mint az átlagbér?
A cikk szerint 2018-ban a magyarok 30%-a él a létminimum alatt.
Eszerint a cikk szerint 2010-ben a magyarok 37%-a él a létminimum alatt:
Ha olyan rossz a Fidesz és egyre több a szegény, hogy lehet, hogy mégis kevesebben élnek létminimum alatt?
Te amőgy tipikusan az az ember vagy, aki minden létező problémára elvárod, hogy a kormány megoldást találjon, az emberek meg csak dőljenejk hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!