Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki lesz az ellenzé...

Szerintetek ki lesz az ellenzéki miniszterelnök jelölt?

Figyelt kérdés
Indokot, érvet is írjon, akinek van kedve. Akár annak aránya is jöhet, hogy milyen arányban fognak megoszlani a szavazatok.

2021. aug. 7. 13:41
A kérdező szavazást indított:
Dobrev Klára
Jakab Péter
Karácsony Gergely
Márky-Zay Péter
Pálinkás József
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Pázmán Koppány
2021. aug. 7. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Ő a 2022-es választást fogja megnyerni, de az Összefogás jelöltje nem lesz, mert ott nem indul.

2021. aug. 7. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Reményeim szerint Orbán Viktor.
2021. aug. 7. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem Dobrev Klára.
2021. aug. 7. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Én is csak remélni tudom, hogy a reményeid szerint
2021. aug. 7. 14:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Látom, hogy sokan nyomnak Márky-Zayra. Ez nem szimpátiaszavazás. Lássuk be, nem sok esély van rá, hogy ő nyer, mégha ő is lenne az ideális.
2021. aug. 7. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Karácsony és Gyurcsány a FIDESZ promóciói miatt szerintem már esélytelenek.

Jakabnak növekedik a szavazóbázisa extrém gyorsan, Márki Zay nem igazán fektet pénzt a saját reklámozásába, Dobrev meg...Inkább ne

És egyáltalán ki az a Pálinkás József? :D

2021. aug. 7. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
A DK már megkezdte Karácsony kinyírását, biztos vagyok abban, hogy DK-t akarják előre nyomni. Jelenleg Jakab a legesélyesebb, de ha kétfordulós lesz a választás, az MSZP, PM, stb.. baloldali pártok szívesebben szavaznak majd DK-ra mint Jakabra.
2021. aug. 7. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, ennyire mélyen nem követem az eseményeket. Ha a beszélgetős műsorok elemzéseiből indulok ki, Karácsony tűnik esélyesnek. Személy szerint neki kevésbé örülnék, de ez az én magánnyomorom.
2021. aug. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!