Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi vár a hazai cigányságra,...

Mi vár a hazai cigányságra, ha nem Orbán és a Lungo Drom győz 2022-ben?

Figyelt kérdés
A Fidesz azért rendesen támogatja a cigányokat. Krumplival, pénzzel. Az uzsorások felett szemét hunynak, nem kérdezik meg, hogy "mibűl?". A szaporító programjaik sikeresek. A cigányok ekkora és ilyenfokú jólétének vége, ha Farkas Flórián és szövetségese dr. Orbán Viktor Mihály leváltására, börtönbe kerül.

2021. aug. 7. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Tehát az ellenzék a hibás azért, mert Orbán megszívatta, megvezette a cigányságot..."

Már bocsi, de ez hogyan következik abból, amit én írtam? Legközelebb olvass figyelmesebben! Nem mondtam egy szóval sem, hogy a Fidesz megszivatta speciel a cigányságot. Ha figyeltél volna, leírtam, hogy a cigányság életszínvonala a Fidesz-kormány alatt nőtt. Nem látványosan, de ahhoz képest, ahogyan 2010 előtt éltünk, jobb a helyzet. Az ország összképét nézve azonban van számonkérni való a Fidesztől, ami a járványhelyzetből szépen felszínre is jött. Abból a pénzből, amit Mészárosnak pumpáltak, csodákat lehetett volna tenni ezzel az országgal. Ki lehetett volna nullázni az egészségügy hiányosságait például.

Olyat sem mondtam, hogy a kormány és a cigányság kapcsolatában bármiért felelősségre lehetne vonni az ellenzéket. Nem tudom, ezt honnan szedted, de én ilyet nem mondtam. Én azt mondtam, hogy az előző kormány tragikomikus kormányzása, és az ellenzék bénasága és alkalmatlansága vezetett el odáig, hogy a Fidesz korrupció és maffiaműködés mellett is megengedhet magának egy évtizednél több is hosszabb kormányzást.

"Te vagy az első cigány, aki ideológiai alapon érdeklődik a politika iránt."

Hát azt kötve hiszem, de tény és való, hogy nem csak a cigányság, hanem a többségi társadalom nagy része is ráció helyett érzelmekre támaszkodva szavaz.

"amikor a magyarok ideológizáltak"

Mit értesz az alatt, hogy ideologizáltak?

"A kommunisták a Fideszben gyűltek össze (Szili K. Kövér L. Orbán V. stb)"

A Kádár-rendszerben aki egy kicsit is bele akart kóstolni a politikai életbe, vagy csak érdeklődött iránta, annak nem volt más lehetősége, csak a KISZ. Ennyi erővel nyugodtan komcsizhatnád Gyurcsányt is, lévén neki valami komoly pozíciója volt a KISZ-ben, az már közelebb lenne a valósághoz. Dobrevről meg tudjuk, hogy ki fia-borja.

"Hát, ha nem mész szavazni"

Dehogynem, el fogok menni szavazni.

"akkor majd mész közmunkára"

Nem megyek közmunkára, van munkahelyem, köszönöm szépen.

2021. aug. 8. 15:00
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

a 11-es csóka jól előadta a bújtatott Fidesz-propagandát: "Ha figyeltél volna, leírtam, hogy a cigányság életszínvonala a Fidesz-kormány alatt nőtt. Nem látványosan, de ahhoz képest, ahogyan 2010 előtt éltünk, jobb a helyzet."

Nem te vagy az egyetlen cigány akivel erről beszéltem, de te vagy az egyetlen aki szerint a cigányság "életszínvonala" nőtt!

Hát, ha nektek ez is elég, akkor nem lesz nehéz dolga az Összefogásnak:)

(amúgy ecsetelnéd hogy mitől nőtt a cigányság "életszínvonala"? A F.Flórián milliárdjait is beleszámoltad?)

2021. aug. 8. 16:42
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
Farkas Flórián életszínvonala elégjól megnőtt amióta a fidesz képviselői között ül a parlamentben, biztos hozzáadták az öszcigányság életszínvonalához a flóriánét is és ezért gondolják egyesek hogy a cigányság életszínvonala nőtt az orbán kormány alatt.
2021. aug. 8. 16:57
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

"a 11-es csóka"

Milyen intelligens megnyilvánulásod van...

"jól előadta a bújtatott Fidesz-propagandát"

Érdekes módon csak azt az egy mondatot ragadtad ki az egész válaszomból, ahol mondtam EGY pozitívumot a Fideszről. Ez volt az egyetlen pozitívum, amit elmondtam a Fideszről, az összes többi részben csak negatívumot mondtam róluk. Valami különös oknál fogva átsiklottál az olyan szavak fölött, mint a "van számonkérni való a Fidesztől" vagy "Abból a pénzből, amit Mészárosnak pumpáltak", "...a Fidesz korrupció és maffiaműködés mellett is".

De már megszoktam, hogy az ellenzék mindenkit propagandistázik, aki elismer bármit is a kormány cselekedeteiből.

"amúgy ecsetelnéd hogy mitől nőtt a cigányság "életszínvonala"?"

Nagyon szívesen! Sokkal többen dolgoznak, mint 10 éve. Ezáltal több mindent megengedhetnek maguknak: autó, fürdőszoba, rendes lakás.

" A F.Flórián milliárdjait is beleszámoltad?"

Farkas Flórián lenyúlta a Fidesszel egyetemben a pénzt, abból a cigányság egy fillér erejéig sem részesült.

2021. aug. 9. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:

14: Rendben.

Megkövetlek.

Sorry.

12-es "csóka":)

2021. aug. 9. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
nem lopjűk el a felzárkóztatásukra szánt pénzt
2021. szept. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!