Farkas Endre Kiss(SoDi) ismert még jobboldali körökben vagy feledésbe merült a 2006-os események után?
Saját magát nemzeti hősnek titulálja a 2006-os Gyurcsány elleni tüntetések miatt, illetve nyert valami kártérítést is a rendőrség miatt.
Most felnéztem a Facebook oldalára, de már össze vissza katyvasz megosztásokat láttam rajta.
Nemzeti oldalhoz tartozik még , ír esetleg valamelyik jobboldali médiumban amiről nem tudni?
Elérhető valamilyen platformon a Facebook kivételével, ott bejelöltem beszélni akartam vele egy forgatással kapcsolatosan de nem érkezett válasz.
Bár kicsit fura a Facebook profilja, nem ilyennek tűnt régen, de lehet csak viccből csinálja amiket kiír nem tudom.
Múltkor elsétált a bekapcsolt kamera előtt, és vagy 10 ember látta a mikropéniszét.
Napisz aron láttam.
Ez komoly? Valami TV adásban?
Ez durva , de nem is igazán értem ez mi, pár cikkbe beleolvastam csak gyorsan a wikipedia oldalon de ezek valami kitalációk? Sodi csinálja ezt vagy nem értem?
Az a Sodipedia, nem Wikipedia.
Nem kitalaciok es nem Sodi szerkeszti oket.
Ami a kerdesedet illeti, 2006-ban is jelentektelen volt azota pedig eltelt 15 ev.
Ahogy te is irtad “sajat magat nemzeti hosnek titulalja”
Sajat magat tartja annak, ot nem tartja annak senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!