Mennyire fontos az lmbt ellenes törekvéseket törvényekben szabályozni?
Teljesen egyetértek a kormánnyal, hogy nem való óvodásoknak a szexuális propaganda, de azzal nem értek egyet, hogy törvényben kellene szabályozni.
Nekem az a véleményem, hogy az ilyen korban a szülők hatása egyeduralkodó és bármilyen jellegű propagandának azonnal megtörténik a retorziója.
Bőven ráérne, hogy ez a kérdés csak később kerüljön a gyermekek látókörébe, de szerintem ellentétes hatást érnek el vele a homoszexuálisok, ugyanis ha már szóba kerül, a heteró szülők egészen biztosan negatívan állnak hozzá és ez maradandó nyomot fog hagyni a gyermekek fejlődő értelmében, mert ekkor a szülők befolyása mindenek felett uralkodó még és feltétlenül átveszik a csemeték, vagyis erős homofób hatásra lehet számítani, ami ellentétes lesz a homoszexuálisok törekvésével, akik nagyobb elfogadottságot remélnek a propagandájuk hatására..
"Azt talán nem vetted figyelembe, hogy mindent megtennék, hogy elriasszam ettől a gyermekeimet." Nézd, hogy te hogyan neveled a gyerekedet nincs beleszólásom/beleszólásunk. Amennyiben megvalósul a fent említett "ne bántsd, tűrd el" elv szerintem az már egy haladás és nagy lépés egy olyan jövő felé, amelyben mi is békében élhetünk.
"Egyébként belegondolva, hogy iskoláskorúakra is szól a törvény, amely korban már csökken a szülők befolyása, különösen kamaszkorban, lehet, hogy mégis van értelme a gyermekek állami védelmének." Én pont ebben a korban ejteném meg azt a beszélegtést amiről írtam. Amikor a fiatal felnőtt már tisztában van mi az a nő, férfi, szeretet, szex. Persze nem egyezik a véleményünk, mert én igenis beszélnék róla (vagy szakember segítségével), inkább mintsem az interneten "informálódjon" olyan forrásokból amelyeket inkább meg sem említek. De megintcsak, a te gyereked, a te dolgod.
"Bántani meg eddig sem bántották a homoszexuálisokat tudtommal, talán a jövőben fogják, éppen a felerősödött megnyilvánulásaik, propagandájuk ellenhatására." Ezt személyes tapasztalattal tudom cáfolni, ugyanis rendszeresen inzultálnak azét amiért transznemű vagyok. Rendszeresen megnéznek, és megaláznak (sokszor jól hallható módon mások elött) ha a szeméyli igazolványomat fel kell mutatni. És persze fizikálisan is bántalmaztak már "Addig üsd a bu_it, amíg meleg" felkiáltásokkal, mindezt úgy, hogy nem tudják szexuális irányultságomat sem. És ez nem csak a férfiakat és a "nőnek képzelt férfiakat" érinti, ugyanis ha párommal (született nő) megfogjuk egymás kezét az utcán nem kell sok idő, hogy belénkkössenek. És kérdem én... miért? Mert "propagálunk" ? Amíg nem hoztak egy újabb törvényt amivel ellenünk hergeltek és belénk nem rúgtak addig még csak médiatéma sem volt az egész LMBT, maximum párhavonta megjelent valami cikk, hogy mi is élünk és létezünk. Szerintem azért fogják (mégjobban) bántani az LMBT embereket, mert a kormány olyan intézkedéseket tesz, amely szinte legalizálja az ellenünk történő mindennapos uszítást. Miközben mi szeretnénk inkább észrevétlenek, és a társadalom befogadott tagjai lenni (legalábbis a 90%, a maradék 10% pedig feltünési viszketegségtől szenvedő idióta, függetlenül a szexuális vagy nemi identitásától)
"bántani meg eddig sem bántották a homoszexuálisokat tudtommal"
Leszbikus vagyok, 23 éves. 2013 és 2017 közt jártam középiskolába, arról szólt a négy év, hogy otthon anyámék ordibáltak velem, hogy egy selejt hulladék vagyok, az osztályban meg volt egy 4 fős homofób banda, akik leköpdöstek, kicsavarták a kezem, belelöktek a kukába, stb. Az osztály többi része nem volt ilyen, ők egyszerűen csak féltek ettől a négy okostól, úgyhogy inkább csak elkerültek engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!