Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nézi az Orbán-kormány...

Miért nézi az Orbán-kormány totál hülyének a magyarokat? Pl. meddig fog még hazudozni a nyilvánvaló orvoshiánnyal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 6. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

#9 Értem hogy ezt hozod példának, de ebben sincsen hazugság.

Attól mert lyukas az egyik zoknim még nem lesz hazugság az, hogy most több zoknim van, mint volt egy éve, mert közben ugyan kidobtam párat, de többet vettem.

Tudják, hogy baj van és kezdtek is vele valamit. EZÉRT kapnak az orvosok most sokkal magasabb bért és emelik tovább, ahogyan EZÉRT született megállapodás a többi egészségügyi dolgozó béremeléséről is, amivel már most kétszer annyit keresnek, mint 2015-ben és erre jön majd januárban 30% béremelés. Ezzel a keresetük 2,5-szeresére nő a 2015-ös béreknek.

Ez nem csodaszer, ettől nincs megváltva a világ, de ez a bérmegállapodás még a járvány előtt született. Most rendeződik el a helyzet a kórházakban, hogy az új szerződéseket hol írták alá, kik kérnek még többlet juttatást avgy bármi mást, ami még függőben van - mert sokan feltételesen fogadták el a szerződést pár hónappal azzal, hogy időt hagynak a megállapodásra. Ahol majd kiderül hogy nincs megegyezés, kevés a létszám, ott majd intézkednek. Lehet hogy azt, hogy bezárják azt a részleget, de lehet hogy ott külön bérmegállapodással keresnek embereket.

2021. aug. 6. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:
14%
Legyőztük oltásban az eu-t, kell ennél nagyobb dicsőség?
2021. aug. 6. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
9%
Addig hazudik amíg el nem patkol
2021. aug. 6. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!