Örültök, hogy egy elvtelen korrupt miniszterelnöke van az országnak?
Orbán nem elvtelen. Megmondta hogy nem fogja a vadembereket beengedni és nem is tette. Ma is védik a kerítést. Megígérte, hogy nem lesz gázáremelés és nem is lett egyszer sem. A msáik oldal megígérte még "lassan is elondta" Lendvai hogy Orbán is megértse aztán 13x emelték meg a lakossági gázárát.
Na, most valóban nincsen gázáremelés. Nem lehet azt mondani, hogy Orbán elvtelen. Végig támogatja ciklusai alatt a családokat a kereszténységet a CSOK folyamatos kiterjesztésével.
Korrupció sajnos mindíg volt és lesz is. A mai ellenzék idején ennél sokkal nagyobb korrupció volt az ne zavarjon
Én már most is krumplit eszek Hehe
Amiket mondasz nem érdekel, nem hallom meg. Sorosista médiát meg nem olvasok Hi hi
Leírtam egy regényt, hogy mi mindenért elvtelen. Nem engedi be a vadembereket? Menjél már le Budapest belvárosába, mondjuk a blaha környékére, és sétálgass azokban az utcákban kérlek.
Leírtam, hogy a csokkal senkit nem segítettek, mert úgy elszálltak az ingatlan árak, hogy a ház amit vettünk 3 éve 50 millióért, az most közel 90 milliót ér. Olyan albérlet árak vannak, hogy elmegy egy átlag fizetés nagyrésze emiatt. Egy fiatal ma, esélytelen, hogy lakáshoz vagy házhoz jusson, mert a bérek stagnálnak, közben a hitelek miatt az ingatlan árak elszállnak.
Ja, emellett a nagy antikommunista fidesz, ahelyett, hogy segítené a magyar vidéki egyetemista fiataljainkat, hogy Budapesten legyen olcsó lakhatásuk, inkább a diákvárost eladta a kínai kommunista pártnak, hogy ott húzzanak fel egy egyetemet, amire Magyarország akkora hitelt fog felvenni, hogy az unokák is fizetni fogják még. Mindezt úgy, hogy olyan sokba fog kerülni a tandíj, hogy magyar diák esélytelen, hogy bekerüljön, mert államilag támogatott hely nincs. De, bevándorolhatnak a kínai kommunisták gyerekei, és újabb migránsok jönnek ide, elvéve a magyar fiatalok lakhatását.
"Leírtam egy regényt, ..."
Ez nem lelkisegély oldal...
Falra hányt borsó...
A bolondokon nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!