Norbán kérdése:
A rendeszerváltás óta melyik miniszterelnök örülhet a legnagyobb közutálatnak ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 23:03
A kérdező szavazást indított:
Németh Miklós
Antall József
Boross Péter
Horn Gyula
Orbán Viktor
Medgyessy Péter
Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
43 szavazat
1/12 anonim válasza:
Orbánon kívül a többieket kiírni is felesleges volt 🤣 🤣🤣🤣
2/12 A kérdező kommentje:
Korrekt akartam lenni 🤣🤣🤣
2021. aug. 5. 23:09
3/12 anonim válasza:
Mindig az aktuális miniszterelnököt utálják a legjobban, Orbán lesz a befutó, fölösleges volt a többit felsorolni.
Illetve arra jó a névsor így együtt, hogy elgondolkoztam azon, hogy melyik volt közülük a legjobb miniszterelnök.... de úgy meg egyik sem lett győztes, mindegyiknek megvoltak az "ügyei"
4/12 anonim válasza:
Ahhoz képes 2/3-al nyer zsinorban. Mi lenne ha szeretnék is? 🤣🤣🤣
5/12 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes,de ti se hiszitek komolyan,hogy Orbàn Viktor nèpszerűtlenebb GYurcsany Ferencnèl.
6/12 anonim válasza:
Németh Miklós kakukk tojás a névsorban, ő még nem népszavazáson megválasztott kormányfő volt, szűk egy évig volt miniszterelnök, az ő kormányzása lényegében a választások előkészítésének idejére korlátozódott.
7/12 anonim válasza:
Ez ilyen kattanása a proliknak, hogy az aktuális miniszterelnököt benyomják, mert őt okolják az egész élettragédiájukért.
8/12 anonim válasza:
Orbán a legnépszerűbb. Egy friss felmérés [link]
9/12 anonim válasza:
Végre valami amiben Orbán toronymagasan a legjobb. xD
10/12 anonim válasza:
Elég csak megnézni az fb oldalát vagy olyan bejegyzést, ami róla szól.
Amikor megint gyurcsányozott 2006 kapcsán "Hol voltál?"
Gyurcsány is válaszolt és annyi lájkot kapott. Ez nem lehetséges, ha őt jobban utálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!