Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A norvégoknak miért nem...

A norvégoknak miért nem felelt meg a vörös kereszt? Miért csak a soroshoz köthető ökotárs lett volna jó nekik?

Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
60as én azt lereagáltam, te jössz az Orbánossal xd
2021. aug. 7. 09:14
 62/68 A kérdező kommentje:

nem reagáltad le

elkezdtél vadul paks2ről beszélni

azt magyarázd meg, hogy melyik skandináv ország ad nekünk ingyen pénzt

vagy csak össze vissza hazudoztál?

2021. aug. 7. 09:16
 63/68 anonim ***** válasza:

62rosszul tudtam szimplán.

Na te jössz. Nincs tovább kedvem a te szintedre gyerekesen vitázni. Az elején még úgy ahogy normálisan ment, de elfajult xd

2021. aug. 7. 09:18
 64/68 A kérdező kommentje:

nem rosszul tudtad, hanem költöttél egy mesét a hazugság köré, mert ilyen szinten benne vagy a gyurcsányista média seggében

szóval semminek nem nézel utána, és úgy nyilvánulsz meg

értem oké, villany szerelőkém

2021. aug. 7. 09:21
 65/68 anonim ***** válasza:
64es. Én itt kilépek a vitából, nem az hogy nem lehetne még hanem nem vezet semmire és csak felkúr a primitívitásod, személyeskedsz annyira hogy csodálom miért nem b..sztak pofán eddig. Csövi boomer.
2021. aug. 7. 09:26
 66/68 A kérdező kommentje:

ismerd szépen el, hogy fogalmad sem volt az egészről, csak fröcsögsz össze vissza az orbánfóbiád által tüzelve és valójában neked nem is számít, hogy kinek van igaza

szerinted "orbánéknak" nincs, és felőled aztán meglophatnak a norvégok 77 milliárddal, csak óórbánnak nehogy már igaza legyen

2021. aug. 7. 09:31
 67/68 anonim ***** válasza:
Ez a Norvég segély ügy is jól mutatja hogy orbánnak nem az ország (a magyar emberek) jóléte a fontos hanem a hatalom és az ebből számára származó pénz. Az önös érdekei mindennél fontosabbak csak a harácsolás motiválja, ha egy csöppnyit is érdekelné az emberek sorsa akkor ezt a 77 milliárdot hazahozta volna bármi áron, de ő nem ezt tette inkább lemondott erről a nem kevés pénzről mert nem rendelkezhet vele kénye-kedve szerint.
2021. aug. 7. 10:37
 68/68 A kérdező kommentje:

tehát le kellett volna menni kutyába, és az erőszakos követelésnek teret engedni?

a norvégok szegtek szerződést

2021. aug. 7. 13:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!