Szerinted ki nyeri az előválasztást?
Figyelt kérdés
A szimpátiától függetlenül.2021. aug. 5. 14:24
A kérdező szavazást indított:
Karácsony Gergely
Pálinkás József
Fekere Győr András
Dobrev Klára
Márki Zay Péter
Jakab Péter
40 szavazat
1/13 anonim válasza:
A szimpatiatol fuggetlenul Karacsony Gergely, mert o az egyetlen, akit ismer egy atlagos szinvonalu magyar. Ennek ellenere nem tud jol megnyilatkozni. Csak ketten vannak, akik normalisan egesz mondatokban beszelnek, Marki-Zay (o volna a legalkalmasabb, messze veri az osszeset) es Dobrev (de vele lehetetlen nyerni).
2/13 anonim válasza:
A legerősebb jelölt,pázmán Koppány.
4/13 anonim válasza:
Szerintem gyurcsány nyer. Mindegy ki lesz a miniszterelnök jelölt.
5/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy majdnem mindenki azt mondja, hogy Márki-Zay a legalkalmasabb, ugyanakkor mégis ő a legesélytelenebb. Azért én az első fordulóban rá fogok szavazni. Ezzel nem vesztek semmit, mert ha nem is kerül be, még mindig lesz három a döntőben, akik közül választhatok.
6/13 anonim válasza:
Szerintem Dobrev Klára, bár nem biztos hogy ez lenne a legjobb az ellenzék számára. Ő az egyik legesélyesebb egyben a legelutasítottabb is. Mondjuk nekem nem lenne gondom vele ha ő nyerné, szívesen szavaznék rá. Illetve Karácsonynak és Márki-Zay Péternek is örülnék.
7/13 anonim válasza:
Én jakabra szavaznék, meg elég esélyes is. Marki-zayval az a baj hogy országos szinten nem annyira ismert, csak regionálisan. Így labdába se rúghat, pedig egyébként jó jelölt lenne, de ő túlságosan el van foglalva vasarhelyel.
8/13 anonim válasza:
Az első fordulót Jakab, a másodikat meg Karácsony vagy Dobrev, attól függ hogy melyikük lép vissza a másik javára.
9/13 anonim válasza:
Ha Márki-Zay az előválasztási viták során nagy népszerűségre tesz szert és bejut a második fordulóba akkor szerintem elég esélyes, hogy ő lesz a közös jelölt. Ha nem sikerül akkor valószínűleg Karácsony lesz.
10/13 anonim válasza:
Nem úgy volt hogy Márky-Zay-t nem is engedik indulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!