Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki összefogás...

Az ellenzéki összefogás melyik jobboldali jelöltjét választanátok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 13:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Akkor elnézést! Azt olvastam, hogy jobbközéptől balközépig tartó területen helyezkedik el ezért inkább kihagytam mert kizárólag a jobboldali jelöltekre voltam kíváncsi.
2021. aug. 5. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

3

2004 óta tagjai vagyunk az EU-nak. Ez nem úgy megy, hogyha nyer a Fidesz, akkor nem vagyunk tagok.

2021. aug. 6. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

Jakabot egy időben kedveltem, lényegre szorítkozóan vágta Orbánék képébe, hogy mi a gond az országgal. Azonban ez ma már eltolódott egy pojácáskodás irányába, túltolta a bringát. Nem tudom komolyan venni. Márky Zay nekem egy fekete folt. Keveset tudok róla, de nem ad okot bizalomra, hogy hajlamos a nagyotmondásra.

Nálam kevés embernek van jobban elege a fidesz ámokfutásából, de ezt az ellenzéket képtelenség komolyan venni, nem tudnék nekik bizalmat szavazni.

Hatalmas ziccereket hagynak ki, jelentéktelenebb dolgokon viszont képesek hónapokig rugózni. Következetlenek, komolytalanok.

Amíg ez nem változik, inkább nem megyek el szavazni.

2021. aug. 8. 07:33
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
A rabbi,meg az a másik is balos anarchista.
2021. aug. 10. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!