Az idei Pride és egyebek után vajon örökre véget ért a párbeszéd az LMBTQ-mozgalom és a többség között?
Itt egy a felvonulók véleményével ellentétben nem náci, max. jobbos srác ment be a Pride-ra. Folyamatosan inzultálták, sértegették, nyomoréknak, nácinak, kövérnek, stb. nevezték. Volt, aki azt hozta fel, hogy szerinte kicsit kopaszodik... Nagyon sok ilyen volt, nagy volt a kirekesztés, agresszió, primitivizmus, megbélyegzés - egy olyan rendezvényen, ami állítólag az elfogadásról, szeretetről szól.
https://www.youtube.com/watch?v=u9lRkxqUGNw
De már régóta hatalmas a siránkozás amiatt, mert tilos lesz szexuális kisebbségekről tanítani az iskolákban, noha eddig sem volt komolyabban jelen, és marginális téma. A mozgalmárok szerint nagyon el vannak nyomva, mert pl. nem házasodhatnak... Szivárványzászlókkal provokálnak, az ország kizárását tervezik az EU-ból... Eközben a Közel-Keletre vagy Afrikában nem mennek, ahol kicsit jobban ki vannak rekesztve... Úgy tűnik, nem igazán érdekli őket mások nézőpontja, sorsa, pl. azoké, akiket félrenevelnek, nemváltáson esnek át, abúzálnak, tönkretesznek, akik a transzneműekhez és hasonlókhoz képest is sokan vannak, és utóbbiak nem sokat vesztenek az egészségesekhez képest a genderpropaganda meglétével vagy nem létével.
Még nem tettem fel...
A kérdés továbbra is az, hogy örökre megszűnt-e a párbeszéd, vagy még megpróbálkozik a többség vele, hátha nem 7 éves gyerek szintjén kezdik sértegetni a toleránsok, vagy a többség kirekesztő tudtán kívül, és a pride-osok normálisan viselkedtek?
Nagy volt az agresszivitás, mi?
Igen, én is azt láttam, hogy odament két pöcs a békésen, jókedvűen vonuló emberek közé, és roppant agresszíven provokálták őket. Aztán csodálkoztak, hogy miért nem szereti őket senki.
Én azt láttam, hogy az emberek többsége próbálta elkerülni a konfrontációt, magyarul: nem akartak szóba állni velük. Melyik törvény mondja ki, hogy kötelező szóba állni egy úgynevezett riporterrel? Én sokszor csodáltam a provokáltak önuralmát, mert még nekem is ökölbe szorult a kezem sokszor, pedig én a világ legbékésebb embere vagyok. Aztán mégsem vágta pofán őket senki.
Azt mondták az istenadtának, hogy kopaszodik? Borzasztó agresszió! Ellopták a parókáját? Szörnyű! Amúgy elég hülyén nézett ki vele.
És mielőtt megvádolsz, hogy én is LMB akármi lennék, közlöm veled, hogy egy hatvanas nagymama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!