Ki mit gondol arról, hogy Budapestről kitiltják a dízeleket?
Szerintem a legjobban Vályi Pista írta le:
"Először európai várost kellene......megint a gombhoz varrják a kabátot"
Kinek mi erről a témáról a véleménye?
Van bicikli, majd jártok azzal 😆
Vagy szépen nyaktilló alá és karóba kerülnek a politikusok és a gazdag bankárok programozók mérnökök akik a zöld autózást támogatják.
A néppel nem lehet szórakozni,az internet adó is megbukott,ha már a létezésünk a kérdés akkor nem kérdés hogy felkelés lesz és ezt élve nem ússzák meg azok akik ki akarják irtani az embereket vagy jobbágy sorba taszítani
Budapest erre szavazott, Budapest ezt kapja.
Különben meg mi az, hogy "Európai város?" Budapest nagyon is európai város, szerintem minden értelemben.
Értelek benneteket. Megy a nyafogás, mert szartok mindenkire, csak a kis seggeteket kényelmesen meresszétek.
Arra azonban nincs válaszotok, hogy mi legyen a megoldás arra, hogy ne Európa második legszennyezettebb levegőjű városa legyen Budapest, hanem mondjuk a második legtisztább levegőjű.
Tudom, ha tiszta levegőt akarok, költözzek vidékre... Sőt, költözzön mindenki, hiszen mindenki azt akar, még a dízelesek is.
De ezt ti is megtehetitek a dízellel: ha dízellel akartok furikázni, menjetek vidékre!
Megfelelő volt a színvonal?!
A dízeleket lehetne még hagyni. Ha pár év alatt megugrana az elektromosok száma, összeomlana a hálózat.
Másrészt az akumolátorokhoz szükséges nyersanyagok bányászata és az akksik gyártása kishíjján szennyezőbb, mint a dízelek egész élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!