Az európai minimálbér bevezetése után is ilyen nagyszájúak lesznek a Fideszesek?
Figyelt kérdés
Az európai minimálbér elhozza azt a jólétet, ami a magyaroknak is jár, eléri az EU csatlakozás a célját.
Ez olyan dolog, amit a Fidesz is bevezethetett volna.
Megnézem majd az arcukat, amikor majd bevezetik az európai minimálbért.
2021. aug. 3. 17:53
1/16 anonim válasza:
Memnyi lesz?írhatsz nettót/bruttót is.
2/16 anonim válasza:
Ez konzultált meg Szanyi TiborraL! :)
3/16 anonim válasza:
Így van. Én már előre kacagok magun... rajtuk. Ezért is fogok Dobrev Klárára szavazni, hajrá DK, hajrá európai magyarok!
4/16 anonim válasza:
*konzultáld
** Tiborral
(Siettem, mégsem lettem első...) :)
5/16 anonim válasza:
Haha. Ha lilahó esik!
Úgy lesz európai minimálbér, ahogy a gázáremelést ígérték. https://www.youtube.com/watch?v=w6_t8AkeHhc
6/16 anonim válasza:
Ugyan... Ki és mikor fogja bevezetni?
7/16 anonim válasza:
Jajjistenem, egy dobrev-fan a kérdező.... :-DDDDD
Parasztvakítás ezerrel...
Konkrétan mennyi ígér neked Králika? :-D
8/16 anonim válasza:
#2: he-he-he.... Mikor már a ballikak is szétszívatják egymást... :-D
9/16 anonim válasza:
Kolompárék örülni fognak az európai minimálbérnek, és imáikba foglalják majd Dobrev Klára nevét!
10/16 anonim válasza:
Ilyen sosem lesz, álmodik a nyomor.... szerintem ezt még az ellenzék is elfogadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!